Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Η πιο εύκολη κις λορέν που έχετε φτιάξει ποτέ


Ένα κομμάτι δεν είναι ποτέ αρκετό

Υλικά

- 125 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο

- 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

- 1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο νόστιμο τυρί

- 1/3 φλ. τσαγιού λευκό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

- 4 αυγά

- 1 1/2 φλ. τσαγιού γάλα

- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και βουτυρώστε ένα πυρέξ.

Βήμα 2

Τοποθετήστε το ζαμπόν, το κρεμμύδι, το τυρί, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε μεσαίο μπολ, ανακατέψτε και απλώστε ομοιόμορφα στη βάση του πυρέξ.

Βήμα 3

Χτυπήστε τα αυγά και το γάλα και περιχύστε το μείγμα της κις.

Βήμα 4

Μαγειρέψτε για περίπου 40 λεπτά ή μέχρι να φουσκώσει και να πάρει χρώμα.

Βήμα 5

Αφήστε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News