Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Έκανε τον γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο και επέστρεψε στην Πέλλα


Επέστρεψε από τον 44ο γύρο της Ελλάδος ο 77χρονος ποδηλάτης από την Κρ. Βρύση, Γιάννης Ουζουνίδης με στάση στο Δημαρχείο, στα Γιαννιτσά

Στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο συντοπίτης μας Κρυαβρυσιώτης μαραθωνοδρόμος και ποδηλάτης Γιάννης Ουζουνίδης, επιστρέφοντας από τον 44ο (!!!) γύρο της Ελλάδος με ποδήλατο, που τον ξεκίνησε πριν από 15 ημέρες από την Κρύα Βρύση και σήμερα επέστρεψε στην βάση του.

Στο Δημαρχείο τον υποδέχτηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πέλλας, Φίλιππος Μηλώσης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Δεληγιαννίδης και του ευχήθηκαν με υγεία να συνεχίσει για τους επόμενους γύρους Ελλάδος που έτσι και αλλιώς έχει βάλει ως στόχο ο κ. Ουζουνίδης όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ουζουνίδης, ο οποίος έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες, στα 77 χρόνια του έχει τριπλό στόχο:

- Να φθάσει συνολικά τους 50 γύρους της Ελλάδας και μετά να σταματήσει

- Να ξεπεράσει συνολικά τα 800.000 χιλιόμετρα ποδηλασίας (τώρα είναι στα 760.000 χιλιόμετρα

- Να ξεπεράσει τις 500 συμμετοχές σε μαραθώνιους και ημιμαραθώνιους δρόμους (τώρα βρίσκεται στις 450 συμμετοχές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News