Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Διάγγελμα Μπάτση για τα Λουτρά - Ανακοινώθηκε ότι θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους

Απόψε η συνέντευξη τύπου

«Η επιχείρηση «Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε.» ανακοινώνει ότι κατόπιν άσκησης ενδικοφανούς προσφυγής στο Υπουργείο Τουρισμού, συνεχίζει τη λειτουργία της και υποδέχεται κανονικά τους επισκέπτες της στο σύνολο των εγκαταστάσεών της». Αυτή είναι η δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών Χρήστου Μπάτση, η οποία επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Aridaia News.

Παράλληλα, με ανακοίνωση των Λουτρών γίνεται γνωστό ότι «σήμερα 10/10/2019 και ώρα 8.00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στην Αριδαία, ο πρόεδρος των Λουτρών και Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος, θα προβεί σε δήλωση σχετικά με το θέμα της Αδειοδότησης των Λουτρών. Στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων ΜΜΕ».

9 σχόλια:

  1. δυνατές εξελίξεις.Με αυτό το Δήμαρχο δεν θα βαρεθεί κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΕ κ. Δήμαρχε ήταν γνωστό οτι έτσι θα γινόταν, Ε Σ Υ γιατί προκάλεσες τόση δημοσιότητα με αποτέλεσμα να έχουμε ακυρώσεις ;;; ένας υποστηρικτής σου - το τι θα κάνεις Χρήστο, Δημήτρη με τον Μπίνο δικό σας προβλημα. ΝΑ ΜΗΝ επαναληφθεί -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε ρε επικίνδυνε που κάνεις και δηλώσεις. Ο βεσκος και η Μελίτα σου τα γράψανε; Ντροπή σου να κάνεις άνω κάτω μια ολόκληρη περιοχή για να βγάλεις τα κόμπλεξ σου. Ότι και να κάνεις τον σεβασμό δεν θα τον κερδίσεις ποτέ. Ένας αποστάτης είσαι χωρίς γνώσεις χωρίς ικανότητες χωρις επίπεδο. Θα μεινεις στην ιστορία ως ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φιλε κουρασες...παλι με την μελιτα ασχολεισε.εγινες πιο γραφικος και απο το γαρεφι..

      Διαγραφή
    2. Δεν εξηγείται διαφορετικά ρε μεγάλε πρέπει να καπνίζεις ότι κάπνιζε η Πυθία και πιθανόν σε καλύτερη ποιότητα. Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου χαρακτηρίζοντας ανθρώπους, επιτιθέμενος σε προσωπικό επίπεδο, μη έχοντας πολιτικά επιχειρήματα. Απ΄ότι καταλαβαίνω έχεις κάνει σεμινάρια αποδόσιμης προσωπικότητας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στους ειδικούς.
      Βάλε το ονοματάκι σου από κάτω από τα γραφόμενά σου, να δούμε πόσο σεβάσμιος και ευυπόληπτος στην κοινωνία είσαι?

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΟΡΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ.

      Διαγραφή
  4. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγαλος ΜΠΙΝΟΙΚΟΙ με ΜΠΑΤΣΙΚΟΥΣ. πέραν τούτου τίποτε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στη Μέση ο παρουτογλου χαχαχαχα καλο ε Χαχες αβανταρετε τον νέο δημαρχο σιγά σιγα και σταθερα θα ανέλθει στην εξουσία καί σεις θα τρωτε τις σάρκες σας ακόμη και θα διχαζεδιχ και μας τούς μαλακες που σας ψηφιζαμε......???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News