Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Η «φούσκα» έσκασε: Δεν κλείνουν τα Λουτρά Πόζαρ

Η είδηση είναι μία: Τα Λουτρά Πόζαρ δεν πρόκειται να κλείσουν και αυτό πρέπει πλέον να γίνει γνωστό στο πανελλήνιο, που παρακολουθεί όλες αυτές τις μέρες ένα θέατρο του παραλόγου

Ως λαϊκός… ήρωας ή ως ένας άλλος «Ρομπέν των Λουτρών» παρουσιάζεται ο Χρήστος Μπάτσης από μέσο ενημέρωσης που απηχεί τις απόψεις του, με αφορμή την απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί και η οποία θα αναστέλλει την απόφαση για "λουκέτο" στα Λουτρά, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή.

Έτσι, δικαιώνεται ο προηγούμενος Πρόεδρος Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος στοχοποιήθηκε όλες αυτές τις μέρες και φώναζε από την πρώτη στιγμή ότι τα Λουτρά δεν πρόκειται να κλείσουν και πως ο μικροπολιτικός τρόπος που αντιλαμβάνεται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα ο κ. Μπάτσης είναι άκρως επικίνδυνος.


Κανείς δεν ακυρώνει την προσπάθεια και της σημερινής Διοίκησης, άλλωστε δεν είναι αυτός ο στόχος. Στηλιτεύουμε όμως τον τρόπο με τον οποίο επικοινώνησε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα ο κ. Μπάτσης. Όλα αυτά, θα μπορούσαν να είχαν λυθεί αθόρυβα και όχι με τυμπανοκρουσίες και καταστροφολογία. Άλλωστε, αν κάποιος θεωρεί ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, ο νέος Δήμαρχος έχει μπροστά του τέσσερα χρόνια για να τις αποδώσει και σίγουρα όχι εις βάρος μιας δημοτικής επιχείρησης που είναι ο μοχλός ανάπτυξης του Δήμου μας.

Τα Λουτρά ευτυχώς δεν θα κλείσουν, όμως η ζημιά δυστυχώς έγινε. Όπως μαθαίνουμε, υπάρχουν αρκετές ακυρώσεις σε ξενοδοχεία της περιοχής, οι οποίες οφείλονται στην καταστροφολογία των προηγούμενων ημερών και στη δημοσιότητα που έδωσε στο πρόβλημα ο σημερινός Δήμαρχος και Πρόεδρος των Λουτρών.

Με μια Λουτρόπολη σαν αυτή, δεν δικαιούται κανείς να παίξει. Όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι τυχαία η μεγάλη αύξηση στην επισκεψιμότητα, η οποία κατέστησε τα Λουτρά πρώτο ιαματικό τουρισμό. Είναι ίσως η πιο οργανωμένη Λουτρόπολη. Αυτή την εικόνα και την ανοδική πορεία δεν δικαιούται κανείς να την πλήξει, είτε πρόκειται για τη συμπολίτευση, είτε για την αντιπολίτευση.

Και επειδή τα λόγια είναι πολύ εύκολα, περιμένουμε να δούμε και στην πράξη πόσο εύκολη είναι η έκδοση αυτού του ειδικού σήματος. Ήρθε η ώρα να αποδείξει ο κ. Μπάτσης, ότι δεν κατηγορούσε άδικα την προηγούμενη Διοίκηση και πως όντως είναι μια απλή διαδικασία την οποία θα ολοκληρώσει. Και τότε σίγουρα θα πιστωθεί την επιτυχία.

Η είδηση είναι μία: Τα Λουτρά Πόζαρ δεν πρόκειται να κλείσουν και αυτό πρέπει πλέον να γίνει γνωστό στο πανελλήνιο, που παρακολουθεί όλες αυτές τις μέρες ένα θέατρο του παραλόγου.

12 σχόλια:

  1. Παρακαλώ πολύ κύρια Πολυξένη να δείξετε τον ίδιο σεβασμό στα παιδιά στα απομακρυσμένα σχολεία
    να περάσετε από κοντά να δείτε τις
    ανάγκες που έχουμε σας περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχιζεις να πέρνεις ακομα ληγμένα εσυ?
      Αφησες τις παιδικές χαρες και επιασες τα σχολεια τωρα?

      Διαγραφή
    2. 2:22 χαχαχα κλαιω απο τα γελια! Πεστα!

      Διαγραφή
    3. καλα τα λεει ο ανθρωπος, μας εχει ζαλισει η κυρια, δεν παιρνει και κανα λεξοτανιλ να ηρεμήσει

      Διαγραφή
  2. Μπατση η ημιμαθεια σου είναι χειρότερη της αμάθειας σου .και το ότι θεωρείς ότι ο κόσμος τρώει κουτοχορτο είσαι γελασμενος .βγήκες χάρη στο μακεδονικό παίζοντας το Μακεδόνας .τώρα τι το παίζεις;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν να κλείσουν δεν τα έπαιρνε τη προεδρία για διπλό μισθό και τα διμηνακια όλα είναι μελετημένα.ελεγε στο ντιμπέιτ ο Ρομπέν των λουτρών ,ότι δε θα πάρει δίμηνα τώρα τι γίνετε;;;;;;;;;;Ρομπέν χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι να 'ναι παρ' το ον ένα και χτύπα τον άλλον. Παιδιαρίσματα. Αξίζουμε κάτι καλύτερο/!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να ασχοληθείτε με την ποιότητα του νερού που πίνουμε και να τα χώσετε χοντρά, ασχολείστε με πιθανές ίντριγκες και μικροπολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απ τα καλυτερα αρθρα που διαβασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι μέχρι τώρα με Μπινο ήταν όλα μέλι γάλα τώρα ένα αλλος και όλα πάνε στραβά βρε αντε ουστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή δεν έκλεισαν σημαίνει ότι αυτό θα γινόταν ούτος ή άλλος? Δηλαδή έπρεπε να τα αφήσει να κλείσουν για να μην έχετε να πείτε κάτι? Συγχαρητήρια κ.Μπατση. Μόλις πετύχατε κάτι πολύ σπουδαίο ενάντια στην ανικανότητα της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Συνεχίστε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News