Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Η συνήθεια που έγινε λατρεία! Ο Χρήστος Μπάτσης συνεχίζει να εκτοξεύει κατηγορίες κατά το Δημήτρη Μπίνου

Είχε στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Ανδρονίκου που ήταν υποψήφιος μαζί του στις προηγούμενες εκλογές και δεν εξελέγη

Διαβάζοντας ένα κείμενο που είχε γραμμένο μπροστά του, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης μίλησε στους δημοσιογράφους για το θέμα των Λουτρών.

Έκανε λόγο για ένα «έγκλημα», έριξε ευθύνες για άλλη μια φορά στην προηγούμενη Διοίκηση και δήλωσε ως άρχων ότι «αν κάποιοι θέλουν να βοηθήσουν ας έρθουν να με βρούνε». Επίσης, ο κ. Μπάτσης αναφέρθηκε στον λίγο χρόνο που είχε για να αποτρέψει όπως είπε το «λουκέτο».

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι δεν πλαισιώθηκε από κανέναν θεσμικό του συνεργάτη, αλλά είχε στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Ανδρονίκου που ήταν υποψήφιος μαζί του στις προηγούμενες εκλογές και δεν εξελέγη.

28 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ;; ΠΑΡΤΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ μέσα στην αλαζονεία του ξεχνάει τι έλεγε προεκλογικά. Πού είναι οι εκλεγμένοι συνεργάτες σου ΜΠΑΤΣΗ; Με εξωθεσμικούς μόνο; Αυτά μας έλεγες πριν τις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως του γραφουν αυτά που διαβαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτος ο τυπος δεν ηταν που μας ελεγε οτι πουλησε τον μπινο επειδη εκαναν κουμαντο εξωθεσμικοι;;;;;; εχετε μεγαλο θρασος. αποστατες και ανικανοι μια ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kane kai kati sosto re mpas.... i mia gafa meta thn alli...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε αυτο ξερει να κάνει μονο... Να κατηγορει τον Μπινο ετσι του λεει ο Βεσκος και η μελιτα. Θα καταστραφεις και εισαι και νεος ακομη. 2 μηνες δημαρχος και δεν εχουμε δει κατι αλλο εκτος απο το να κατηγορεις τους προηγουμενους. Κανε κατι για να τους ξεπερασεις οχι για να βρισκεσαι πισω τους. Δεν σε εβγαλε ο κοσμος για να κανεις το κομματι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η έπαρση σε ολο της το μεγαλείο.οταν η ανάγκη για εξουσία γίνεται αυτοσκοπός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ;;;; ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΤΡΙΤΟΕ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΤΟΣΤΡΙΤΟΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με λένε Μπάτση Χρήστο και θέλω να με ψηφίσετε για να μην βγει ο Μπινος. Με αυτό το σύνθημα βγήκε. Κανένα πρόγραμμα καμία ικανότητα κανένα όραμα. Καιροσκοπισμος στο έπακρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να τον ψηφίσουν μάλλον δεν ήθελαν καθολου τον Μπινο

      Διαγραφή
  10. Μου θυμίζει η κατάσταση τα μαθητικά μου χρόνια που έλεγε η δασκάλα "μη μιλάτε Χρήστο με τον διπλανό σου εν ώρα μαθήματος, ενοχλείτε!". Και της απαντάει ο Χρήστος όλο αγένεια: "ναι αλλά κυρία, χθες που μιλούσε ο Δημητράκης με τον Κωστάκη, δεν τους είπατε τίποτα". Καταστάσεις νηπιαγωγείου! Σοβαρευτείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ανδρόνικου τι κάνει εκεί; Δεν μπόρεσε να εκλεγεί και τον έβαλε από το παράθυρο;;;;;;; Με ποιο θεσμικό ρόλο είναι εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ανδρόνικου τι πήρε από ψήφους? Είναι σοουδαγμενος λέει πολιτικές επιστήμες Μπατση το νου σου πολλοί γλυφτες γύρω σου και σε τραβολογανε. ΞΎΠΝΑ ΓΙΑΤΊ ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΑΣ

      Διαγραφή
  12. Ας του πει κάποιος ότι είναι δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει ορίσει άλλη δήμαρχο και έχει το κεφάλι του ήσυχο.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ - Ο ΜΠΑΤΣΗς ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, όπως οι υπάλληλοι. ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. Όλοι οι άλλοι που νομίζουν ότι κοντά στον Μπάτση θα είναι κάτι είναι βαθυά νυκτομένοι. Ο Νίκος έχει αφανείς αλλά πραγματικούς συμβολάτορες

      Διαγραφή
  13. O Παρούτογλου είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Αργά αλλά σταθερά ανεβαίνει στην εκτίμηση του κόσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεκατινιασματα στο φουλ... αναρωτιεμαι ομως ρε παιδια, ο οποιοσδηποτε αυθαιρετα αναλαμβανει ενα τετοιο εργο; αν εγινε αναθεση τοτε εκεινος που το ανελαβε το εργο προφανως και εχει καποιες υποχρεωσεις/δεσμευσεις σε παραδοτεα... καμια απο τις διοικησεις που περασανε μεχρι σημερα δεν ειχε τη στοιχειωδη ευθυνη να προχωρησει στην περαιωση του ή μηπως επικρατησε η "λογικη" του no money, no honey? Καλο να επισημαινεται ενα προβλημα ομως το ζητουμενο ηταν και παραμενει να δοθει λυση... μια περιβαλλοντικη μελετη τετοιου μεγεθους και προϋποθεσεων δεν εγκρινεται απο τη μια μερα στην αλλη... το συμπερασμα ειναι πως καμια διοικηση εως σημερα δεν εδωσε λυση στο προβλημα... λυστε το επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι που πέρασαν ήταν προστατευμενοι από πολιτικά πρόσωπα του εκάστοτε συστήματος. Με την ανοχή των βουλευτών κουκουλωναν το πρόβλημα.περειχαν ωστόσο άρτον και θεάματα.

      Διαγραφή
  15. Αντί να μας φτιαξετε το νερό βρίζετε τον Μπίνο. Τέσσερα χρόνια αυτό θα κάνετε. Για πότε θα φύγετε ούτε θα το καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οταν οι σειρήνες ουρλιάζουν μην κάνεις πως δεν τις ακούς κάτι κακό θα συμβεί. Χρήστο άκούς ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλμωπες μην τσακωνεστε δουλειά όλοι
    μαζί για την ανάπτυξη του τόπου.
    Σιγά σιγά να δουλέψει η καθημερινότητα εξω από τα γραφεία
    Βλέποντας και σχεδιάζοντας την λύση των προβληματων αργούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λέτε για τα σκουπίδια δεξιά και αριστερά στο δρόμο για τα σφαγεία
    γιατί τα πετάτε έξω από το παράθυρα
    Ποιος θα τα μαζέψει; Ας τα βλέπετε
    Και να τα καμαρονετα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Μπας πολύ ζόρι εχεις με τον Μπίνο. Σε τσούζει; Νιώθεις πολύ κατώτερος του; Νιώθεις μειωνεκτικα; Καλά κάνεις. Λογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτα λογικό.
      Όλοι θέλουν να γίνουν απο δήμαρχοι κλητήρες

      Διαγραφή
  20. Ρε παιδιά απ' το να ασχολείστε με τον Μπινο που είναι ένας συμπαθής άνθρωπος πάει πέρασε κάντε κάτι για τα χωριά που είναι γεμάτα προβλήματα όλο με θέσεις με τον Μπινο ασχολείστε!!!! δηλαδή έτσι θα το πάτε δεν βλέπουμε τίποτα μάλλον τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ρε φιλε τοσσο κολημα με τον Μπινο, ρε Μπατση αλλαξε σταθμο και ασχολησου με τα προβληματα επιτελους

      Διαγραφή
  21. Ο βεσκος ποιος είναι!;! Έχει φεισμπουκ ινσταγκραμ ξέρει αγγλικά ο Χρήστος βεσκος ποιος είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News