Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Αριδαία: Αναζητά κανείς το σκυλάκι της φωτογραφίας;

Ανακοίνωση

Βρέθηκε μόλις το ζωο της φωτογραφίας να τριγυρνά τρομαγμένο έξω από το πολυκατάστημα « Γαλαξίας». Είναι αρσενικός και πολύ τρομαγμένος! Φοράει το λουρί της φωτογραφίας. Μήπως το έχασε κανείς; Είναι σίγουρα από σπιτι! Φιλοξενείται προσωρινά στο κτηνιατρείο.

Επικοινωνείστε στα τηλέφωνα:
Αννα: 6977124465
Φώτης: 6980233420

SOS   SOS   SOS   SOS

Το ζωο θα φιλοξενηθεί προσωρινά για ένα διάστημα από το παληκαρι που το βρήκε όσο θα περιμενουμε τους ιδιοκτήτες του -αν υπάρχουν. Στην συνέχεια θα προωθηθεί για υιοθεσία σε υπεύθυνους γονείς και με την υποχρέωση να τοποθετηθεί ηλεκτρονική σήμανση καθώς και να καταχωρηθεί στην πανελλήνια βάση δεδομένων ζώων σντροφιας. Το ίδιο φυσικά θα απαιτηθεί και από τους ιδιοκτήτες του εάν αυτοί βρεθουν ως προϋπόθεση για να το πάρουν πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News