Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Στα Γιαννιτσά η 1η Γιορτή των Λουλουδιών - Καλωσόρισμα Άνοιξης


Την Παρασκευή 10 Μαϊου, στο πάρκο του Αγ. Γεωργίου, τα εγκαίνια

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Γιορτής των Λουλουδιών που διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον στα Γιαννιτσά, ο Δήμος Πέλλας, καλωσορίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την Άνοιξη!

Από την Παρασκευή 10 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαϊου, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου των Γιαννιτσών, ο Δήμος Πέλλας και η Αντιδημαρχία Γιαννιτσών διοργανώνουν την «1η Γιορτή των Λουλουδιών- Καλωσόρισμα Άνοιξης».

Σ' αυτόν τον πανέμορφο χώρο, σ΄ ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της πόλης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν διάφορα είδη φυτών και λουλουδιών και να τους δοθούν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές από τους εκθέτες ανθοπαραγωγούς.


Μήνυμα - Κάλεσμα του Δημάρχου Πέλλας

Ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης καλεί «όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν την ‘’1η Γιορτή των Λουλουδιών’’ για το ‘’Καλωσόρισμα της Άνοιξης’’, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα λίγες στιγμές ξεκούρασης στον όμορφο αυτό χώρο του πάρκου», και προσθέτει:

«Η πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής για το καλωσόρισμα της Άνοιξης με την διοργάνωση της «1ης Γιορτής των Λουλουδιών» συνδέεται άμεσα με την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής. Οι ανθοπαραγωγοί εκθέτουν τα ωραιότερα φυτά τους και η ‘’Γιορτή των Λουλουδιών’’, θα γίνει θεσμός της ανθοκομίας στον Δήμο μας, καθώς θα μας προσφέρει κάθε φορά έναν παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων. Οι εκθέτες θα ξεναγούν τους επισκέπτες και θα τους γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της ανθοκομίας. Θα προτείνουν φυτά στις καλύτερες δυνατές τιμές και θα δώσουν συμβουλές για τη συντήρησή τους. Όλοι μαζί, εγώ προσωπικά, οι Αντιδήμαρχοι, οι αιρετοί και -φυσικά -το προσωπικό του Δήμου, εργαζόμαστε καθημερινά για να διατηρήσουμε την ποιότητα ζωής στο Δήμο, στο επίπεδο που αξίζουν οι πολίτες του. Ως Δημοτική Αρχή Πέλλας θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ενθαρρύνουμε τέτοιου είδους προσπάθειες και θα εργαζόμαστε κάθε χρόνο ώστε η "Γιορτή των Λουλουδιών’’, να μετεξελιχθεί σε έναν ισχυρό θεσμό με πολλαπλά μηνύματα αναπτυξιακού, οικολογικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα».

Η «1η Γιορτή των Λουλουδιών» θα λειτουργεί καθημερινά από την Παρασκευή 10 Μαϊου μέχρι και την Παρασκευή 17 Μαϊου, από 9.00 το πρωί μέχρι 10.30 το βράδυ, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 10 Μαϊου, στις 19.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News