Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Αυτοί που δεν είχαν το σθένος να πούνε το τελευταίο «αντίο» στον Άκη


Του Σταύρου Η. Βαφειάδη

Αυτοί που κάποτε συνωστίζονταν για μια θέση δίπλα του, αυτοί που τον χειροκροτούσαν και βολεύονταν όσο ήταν ισχυρός, αυτοί που έκαναν καριέρα στις πλάτες του, σήμερα δεν είχαν το σθένος να του πούνε ανθρώπινα το τελευταίο «αντίο».

Ιδιαίτερα, η Φώφη και το Κίνημα Αλλαγής, απέδειξαν ότι το κόμμα τους είναι μικρό και επιβεβαίωσαν με τον χειρότερο τρόπο την πολιτική μικροψυχία που φανέρωσαν εξ αρχής με τη συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσαν.


Ξεχνούν ότι ο Άκης δεν κυβερνούσε μόνος του, αλλά κυρίως ξεχνούν αυτό που λέει η θρησκευτική μας παράδοση: «Οι νεκροί δεδικαίωνται».

Καλό ταξίδι!

5 σχόλια:

  1. Εξαιρετική τοποθέτηση.. Μπράβο Σταύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση. Όταν πέφτουν οι μάσκες. Όταν οι χειραψίες και τα χαμόγελα γίνονται φασόν για προσέλκυση ψηφοφόρων. Και το ενδιαφέρον για τους ιθαγενείς είναι χωρίς ανθρωπιά αλλά υστερόβουλο. Ούτε και στον θάνατό σου δεν πατουν. Κίνδυνος κατηγορίας. Και αν γίνει αυτό πάει η μαρμίτα.
      Να τους χαιρόμαστε.

      Διαγραφή
  2. Φυσικά κι ο Άκηε δεν κυβερνούσε μόνος του.
    Ήταν μαζί με Πάγγαλο, Χρυσοχοϊδη, Μενδώνη, Βενιζέλο,Σημίτη, Διαμαντοπούλου, Θεοδωρικάκο, Λοβέρδο,Γεραπετρίτη κι άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε ΒΑΦΕΙΑΔΗ έπρεπε να υποκλιθούν στον μέγα απατεώνα που την λαμογιά την είχε κάνε επιστήμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα πεθάνει κανας άλλος πολιτικός θα τρέξουν τα καρταλια. Επειδή αυτον τον επιασαν για τις ρεμουλες που εκανε ενώ τους άλλους οχι. Και ας ξέρουν οτι είναι μεσα στα σκατα! Α ρε κοπριες. Πατσαβουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News