Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Ο Χρ. Μπάτσης ανακοίνωσε έργο που... δεν είναι της αρμοδιότητας του Δήμου


Έντονη είναι η ενόχληση παραγόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση. Ο κ. Μπάτσης κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ανακοίνωσε ότι αναζητά χρηματοδότηση για τη συντήρηση του δρόμου Αρχάγγελος - Σκρα. Έναν δρόμο ξεκάθαρα περιφερειακό.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο έχει ήδη προγραμματιστεί από την Περιφέρεια, μετά από σχετική αυτοψία που πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής. Εντάσσεται μάλιστα στις συντηρήσεις επαρχιακού δικτύου της Περιφέρειας και είναι δρομολογημένο να υλοποιηθεί.

Ωστόσο, ο κ. Μπάτσης ανακοίνωσε πως… αναζητά χρηματοδοτικό εργαλείο. Δύο μπορεί να είναι οι εξηγήσεις: Είτε δεν γνωρίζει τον προγραμματισμό της Περιφέρειας, είτε θέλησε να καρπωθεί μια προσπάθεια που δεν ανήκει στη Δημοτική Αρχή και μάλιστα με… πανηγυρικό τρόπο, γνωρίζοντας ότι έχει δρομολογηθεί από την Περιφέρεια.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News