Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Δραματική έκκληση Τζάκρη: «Επιτέλους, η νότια Ελλάδα να συνδράμει τη βόρεια Ελλάδα»


Στην πρωινή εκπομπή του MEGA συμμετείχε η Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία συμμετείχε σε συζήτηση για την πανδημία του κορονοϊού.

Η κ. Τζάκρη μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μας και έκανε έκκληση στην Κυβέρνηση να ασχοληθεί πιο ουσιαστικά με το πρόβλημα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, "επιτέλους, η νότια Ελλάδα να συνδράμει τη βόρεια Ελλάδα".

Επίσης, η Βουλευτής τόνισε πως «μόνο στην Πέλλα θρηνούμε δεκάδες νεκρούς», ενώ όπως υπογράμμισε «αναλογικά με τον πληθυσμό μας είμαστε ο βαρύτερα πληττόμενος νομός της Ελλάδας».

Μάλιστα, παρέπεμψε στην Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας η οποία δημοσιοποίησε το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι δομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας καταγγέλλοντας ότι προβαίνουν σε επιλογή των ασθενών που θα διασωληνώσουν, μια καταγγελία που προκάλεσε αίσθηση. 

Θυμίζουμε, ότι η κ. Τζάκρη πριν λίγες μέρες έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, με την οποία του εξέθετε την υγειονομική εικόνα του Νομού μας.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΗΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ... ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.. ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΝΤΟΡΚΑ... ΜΟΝΟ ΠΑΙΤΟΥΣΚΕΣ ΧΟΡΕΥΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ.. ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.. ΜΟΝΟ ΚΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ... ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να χαμε να λεγαμε.Οταν ησουν υπουργος κυβερνησης τι εκανες;Τοτε τα νοσοκομεια του νομου λειτουργουσαν με το σωστο αριθμο προσωπικου;ειχαν υλικα;Γιατι δεν διωρθωσες τιποτε;Ντροπη σε ολους τους βουλευτες της Πελλας βολεμενοι της καρεκλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σε όλους τους βουλευτές της Πέλλας Αυτό !Αίσχος !

      Διαγραφή
  4. Νότια Ελλάδα και Βόρεια Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News