Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 17 μονάδων για τη ΝΔ - Παράταση του lockdown επιθυμεί η πλειοψηφία


Με 17 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με αναγωγή επί των εγκύρων, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ λαμβάνει 40%, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία 23%, το Κίνημα Αλλαγής 7%, το ΚΚΕ 6%, η "Ελληνική Λύση" του Κυριάκου Βελόπουλου 5% και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη 3%.


Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος για τη θέση του επικεφαλής της κυβέρνησης από το 45%, "κανένας" απαντά στη συγκεκριμένη ερώτηση το 28%, ενώ με 23% ακολουθεί ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.


Η ανησυχία για την πανδημία του κορονοϊού σε μεγάλο ή αρκετό βαθμό αγγίζει το 78%, μέτρια ανησυχία εκφράζει το 11%, ενώ λίγο έως καθόλου ανησυχεί το 8%.

Το 76% των ερωτηθέντων τοποθετείται υπέρ μιας παράτασης, μικρής ή μεγάλης (όσο χρειαστεί) των περιοριστικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση κατά της πανδημίας του κορονοϊού, έναντι 17%, το οποίο ζητεί άμεση χαλάρωση των μέτρων.

Το 64% δηλώνει ότι σίγουρα ή μάλλον θα κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19, έναντι 30% που δηλώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο (μάλλον ή σίγουρα).

Το 30% των πολιτών εκτιμά ότι θα υπάρξει επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι 62% που θεωρεί ότι δεν πρόκειται να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη.

9 σχόλια:

  1. Καθόλου αντικειμενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε και εχεις δικαιο αλλα αν τη θεωρεις μουφα γιατι δεν βγαζει καποια ο συριζα; η θα μου πεις οτι δεν κανει δημοσκοπησεις η Κουμουνδουρου; και να σε θυμισω οτι η τελευταια μουφα ηταν πριν της εκλογες που εδειχνε 2% πανω τον συριζα και μιλουσε για ντερμπυ.

      Διαγραφή
  2. εχει ο συριζα 23%; μας δουλευουν; οι ανθρωποι ειναι απαράδεκτοι ακόμη υπάρχουν ανθρωποι που τους ψηφίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοσα που περασε αυτη η κυβερνηση μεταναστες εβρος πανδημια τουρκια και ειναι πρωτη, φανταστητε ποσο αχρηστη ειναι η αντιπολητευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε τωρα ναχεις απεναντι σου Καρανικα κυραλοιφες Κουτσουμπα και ενα ν ειναι να μην εχεις διαφορα 20%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ ο Κυριάκος. Μεγάλος πολιτικός ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συγνωμη φίλε αλλα μεγάλη διαφορά απ τους αλλους, κάτι καινούριο για την πολιτική της ελλάδος, δες πως αντέδρασαν εν μεσω πανδημίας τα κόματα για να καταλάβεις οτι μιλάμε για αντιπολίτευση 40 χρόνια πίσω, ακόμη με σφυροδρέπανα κάνουν πολιτική.Κρίμα πάντως γιατί δεν υπάρχει εναλακτική.

      Διαγραφή
  6. Βαφειάδη και εσύ στον αγώνα σανοταίσματος από το κόμμα σου. Διαφορετικά γιατί κόβεις ότι δεν βολέύει. Χούντα έχουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι τον διαβαζεις; διαβαζε Αυγη Ντοκουμεντο βαλε κ ενα σφυροδρεπανο στο σπιτι σου και κοιμησου ησυχα.Αλλα ξερω δεν θα το κανεις, μερα νυχτα εδω μεσα θασε και θα γραφεις.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News