Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Άδωνις Γεωργιάδης: Είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο, το πανηγυρίζουμε (ΒΙΝΤΕΟ)


Χαμός έγινε στον αέρα του ΣΚΑΪ με καλεσμένο τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός, θέλοντας να δείξει ότι η Ελλάδα τα πάει καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, παρέθετε αριθμητικά στοιχεία με τους νεκρούς ανά εκατομμύριο σε διάφορες χώρες.

Η Ελλάδα έχει 125 νεκρούς ανά εκατομμύριο και τότε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου τον ρώτησε εάν στην κυβέρνηση πανηγυρίζουν για τα συγκεκριμένα νούμερα.

 

Ακολουθεί ο διάλογός τους:

4 σχόλια:

  1. Πανηγυρίζει ο ιός με τον Λάδωνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι θεουλης.
    Πρωτος σε ψηφους κυριοι.
    Ο λαος απεφάνθη.
    Φατε τη σκονη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΔΩΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΖΩΝΕΙ, ΓΙΑΣΟΥ ΑΔΩΝΗ ΛΕΒΕΝΤΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γηασου κε σενα φηλε.
    Το διδακτορικο που το εκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News