Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Αναρμόδιος δηλώνει ο Χρ. Μπάτσης για το κρούσμα κορονοϊού στο Γυμνάσιο Προμάχων


Όταν ένας Δήμαρχος δηλώνει αναρμόδιος για σοβαρότατα θέματα όπως είναι η δημόσια υγεία, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Αναφερόμαστε στον Χρήστο Μπάτση, ο οποίος απαντώντας για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρούσμα κορονοϊού στο Γυμνάσιο των Προμάχων, δήλωσε ότι «εγώ ως Δήμαρχος δεν μπορώ να βγάλω ανακοίνωση για θέματα που αφορούν τον κορωνοιο».

Μα δεν σας ζήτησε κανείς να βγάλετε μια τέτοια ανακοίνωση. Οφείλετε όμως ως Δήμαρχος να προχωρήσετε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε αυτοί που είναι πράγματι αρμόδιοι να κινητοποιηθούν άμεσα για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Ταμπέλες δεν κρεμάει κανείς σε κανέναν κ. Μπάτση. Ο καθένας μας μπορεί να βρεθεί στη θέση του ανθρώπου που βρέθηκε θετικός ανά πάσα στιγμή. Πρόληψη για να μην υπάρξει εξάπλωση ζητούν οι πολίτες και όχι να μάθουμε τα… προσωπικά δεδομένα κανενός ανθρώπου.

Πάρτε επιτέλους ως παράδειγμα τους Δημάρχους της υπόλοιπης Ελλάδας, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους βγαίνουν μπροστά σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και δεν δηλώνουν… αναρμόδιοι.


 

8 σχόλια:

  1. Εμμονή σου έχει γίνει ο Δημαρχος Βαφειάδη! Ο άνθρωπος μίλησε για ένα κρούσμα που δεν είναι καν επιβεβαιωμενο, τι θέση θες να πάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό κατάλαβες κ. Βαφειάδη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει κάτι για το οποίο να είναι αρμόδιος ο Μπάτσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το παίζει δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας τα γραφόμενα του δήμαρχου άλλα καταλαβαίνω παραπλανητικος καο άστοχος ο τίτλος του άρθρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. # Αλμωπία εδώ δεινοπαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίατρος ο [nomíatros] Ο19 θηλ. νομίατρος [nomíatros] Ο36 : γιατρός που είναι τοποθετημένος στην έδρα νομού και που είναι υπεύθυνος για τη δημόσια υγεία: Διορίστηκε ~.
    [λόγ. νομ(ο)- 2 + -ιατρος μτφρδ. γαλλ. médecin de département· λόγ. θηλ. χωρίς διάκρ. γένους]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News