Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Στ. Όρλης: «Για τον κ. Μπάτση δεν έχει καμία σημασία αν έχεις σπουδάσει ή αν ξέρεις ξένες γλώσσες»


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Πέλλα Τηλεόρασης και στο δημοσιογράφο Χρήστο Δημητριάδη, μίλησε ο Στέλιος Όρλης.

Ο κ. Όρλης, ο οποίος κατέθεσε αίτηση για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αλμωπίας και απορρίφθηκε μιας και προσλήφθηκε ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης, είχε δηλώσει τις προηγούμενες μέρες ότι " Δήμος Αλμωπίας αγνοώντας τις αρχές της διαφάνειας, της αξιοκρατίας, της χρηστής διοίκησης και του σεβασμού στην διαχείριση του Δημόσιου χρήματος, προχώρησε στον ορισμό Γενικού γραμματέα στον Δήμο Αλμωπίας, με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση".

Χθες μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για όλα. Όπως είπε χαρακτηριστικά, "πρόκειται για μια διαδικασία που δεν φημίζεται για τη διαφάνεια".

Δείτε το βίντεο:

7 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΟΡΛΗ Ο ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι έχει σπουδάσει ο καθένας σας αλλά Αυτά που έχει προσφέρει ο πόντιος δεν θα μπορέσει νά τα δώσει κανένας Ορλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε καψουρα αυτοι οι καθηγητές με την εξουσία και τις φωτογραφίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την διαδικασία της δημοτικής αρχής μιλάει ο ΟΡΛΗΣ!,δεν κατηγορεί κανέναν, μη μπερδεύεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εσύ Όρλη έχεις αναγνωρισμένο απο κρατικό φορέα πτυχίο ξένων γλωσσών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ο Ορλης ανακαλυψε την αναξιοκρατια οταν ενέσκηψε η παρτη του.
    Ποσο αργα περναει ο χρονος για καποιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Όρλης όταν κατέβαινε ο Ζέρζης μας έλεγε δεν μετρά η μόρφωση έναντι των άλλων τότε υποψηφίων, ενώ σήμερα για τον εαυτό του λέει άλλα..αυτή είναι η ποιότητα αυτών των τύπων που παριστάνουν τους ξερόλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News