Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Συνεχίζεται η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Η αντιπολίτευση έχει δηλώσει ότι θα απέχει από τις Συνεδριάσεις που γίνονται «δια περιφοράς» εις ένδειξη διαμαρτυρίας

Συνεχίζει την επιδεικτική απαξίωση προς τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ο άνθρωπος που θα όφειλε εκ θέσεως να είναι ο θεματοφύλακάς του: Ο Πρόεδρος Δημήτρης Βέσκος.

Για άλλη μια φορά, συγκάλεσε έκτακτη «δια περιφοράς» Συνεδρίαση, η οποία περιλαμβάνει ως θέμα την έγκριση δαπάνης ανάθεσης εργασιών απομαγνητοφώνησης πρακτικών των Συνεδριάσεων για τα έτη 2019-2020. Για τόση ανοργανωσιά μιλάμε…

Μετά την αποκάλυψη ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν Συνεδριάζει επειδή δεν έχουν εταιρία απομαγνητοφώνησης και τη γενική κατακραυγή της αντιπολίτευσης, «εδέησε» επιτέλους να κάνει το αυτονόητο. Μένει να δούμε για πόσο καιρό ακόμα θα κρατήσει τον δημόσιο διάλογο σε «καραντίνα» ο κ. Βέσκος με τις ευλογίες του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση.

Πάντως η αντιπολίτευση έχει δηλώσει ότι θα απέχει από τις Συνεδριάσεις που γίνονται «δια περιφοράς» εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

3 σχόλια:

  1. Αυτο το τσιρκο μονο η Μελιτα το κρατουσε. Τωρα που εφυγε αρχισαν τις ανοησιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα αυτα ειναι πρωτοβουλίες της μελιτας...που τα ξερει ολα...

      Διαγραφή
  2. Έπηκαν έναν σκ..ον όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News