Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Άδωνις: Μας κατακεραύνωσε η Τζάκρη για τροπολογία, είπα θα την αποσύρω και τότε... την ψήφισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Την έκπληξή του για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με μια τροπολογία για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης εκφράζει ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι 13 χρόνια βουλευτής αυτό το σημερινό δεν το έχω ξαναζήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ολα ξεκίνησαν όταν, ενώ συζητούνταν στην Ολομέλεια η τροπολογία για την ΕΒΖ, το λόγο πήρε η Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κατακεραύνωσε την κυβέρνηση για τη ρύθμιση που προωθούσε. Οπως αναφέρει ο Αδωνις Γεωργιάδης όταν ο ίδιος απείλησε ότι αν δεν ψηφίσει την τροπολογία ο ΣΥΡΙΖΑ θα την αποσύρει, η κυρία Τζάκρη έκανε... κολοτούμπα και είπε ότι θα την ψηφίσουν. 


7 σχόλια:

  1. Έκανε το φυσιολογικό ως ΣΥΡΙΖΑ. Κολοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μία φορά κάνεις ρεζίλι την περιοχή στην προσπάθεια σου να εντυπωσιάσεις, φτάνει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σιγουρα συριζαιος εισαι, Ντορκα καταλαβες;

      Διαγραφή
  3. χα...χα..χα... κοροιδα ψηφιστε μούσχαροι χα...χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωρέ κυρία. Φτάνει πια το θέατρο της αυτοπροβολής. Να λες για να λες. Όχι βέβαια και ο άλλος ο μαγκάκος πως είναι καλύτερος. Και εκείνος με πορδές αυγά βάφει. Αλλά να γενικά το Κοινοβούλιο, τον ναό όπως λέτε της δημοκρατίας το καταντήσατε κοτέτσι. Το έχετε μόνο και μόνο, ανεπάγγελτοι όντες, για να σας τρέφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τό γαμωτο είναι ότι δεν κάνουν αυγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μα τοσο ξεφτιλα ωρε συριζομάγαζο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News