Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

«Φυσιολογική και διαχειρίσιμη η κατάσταση στον Έβρο», λέει ο Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυμα ψυχραιμίας, αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης στέλνει η Ελληνική Συνοριοφυλακή

Οι φρουροί των συνόρων και της ελληνικής κυριαρχίας είναι έτοιμοι, όπως και όποτε χρειάστηκε, να πράξουν αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «καθήκον».

Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια έντονη μεταναστευτική κινητικότητα στην τουρκική πλευρά του Έβρου.

Μιλώντας στο «MEGA Mag», o Πρόεδρος Συνοριοφυλάκων Έβρου, Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς, ήταν καθησυχαστικός.

«Πράγματι υπάρχει μια κινητικότητα τις τελευταίες μέρες, όμως είναι φυσιολογική. Δεν υπάρχει καμία μαζική εισβολή προς την επικράτειά μας» ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, τόνισε πως η ενίσχυση των δυνάμεων ασφαλείας του Έβρου αλλά και η αποφασιστικότητα που υπάρχει, καθιστά την Ελλάδα «πολύ καλά προετοιμασμένη». 

«Ίσως η Τουρκία θέλει να δοκιμάσει και πάλι τα αντανακλαστικά μας, τα οποία αποδείξαμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Η κατάσταση είναι πλήρως διαχειρίσιμη. Έχουμε ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και πλήρης επαγρύπνηση» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News