Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Λουτρά: Η εσωστρέφεια της Διοίκησης του Χρ. Μπάτση και οι φόβοι για μεγάλη πτώση της επισκεψιμότητας

Δεν υπάρχει καμία απολύτως προβολή, με τους επαγγελματίες να φοβούνται για μεγάλη πτώση της επισκεψιμότητας με ότι αυτό συνεπάγεται

Αγωνιούν οι επαγγελματίες του Λουτρακίου και της Όρμας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αλμωπίας, σε σχέση με τη Λουτρόπολη που παραμένει κλειστή και την ανετιμότητα στη διαχείριση αυτής της κρίσης.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου, τα Λουτρά όλης της χώρας θα επαναλειτουργήσουν στις 15 Ιουνίου. Ωστόσο, περιμένουν μια πιο υπεύθυνη στάση από τη Διοίκηση του Χρήστου Μπάτση, καθώς μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση σε σχέση με αυτή τη μετάβαση.

Την ίδια στιγμή, πολλοί είναι οι επαγγελματίες που κάνουν λόγο για πρωτοφανή εσωστρέφεια, τη στιγμή που θα έπρεπε να υπάρξει προβολή του τόπου μας στα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ως ένας ασφαλής προορισμός που είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες και να τους προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Αντίθετα, δεν υπάρχει καμία απολύτως προβολή, με τους επαγγελματίες να φοβούνται για μεγάλη πτώση της επισκεψιμότητας με ότι αυτό συνεπάγεται.

8 σχόλια:

  1. είδες κάπου τους υγειονομικούς κανόνες εσύ και δεν τους είδε ο μπατσης? κανε δημοσιογραφία και όχι μικροπολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ δουλευε. δεν πληρωνεσαι για να γραφεισ σχολια. σε εκεινη την καρεκλα που καθεσε στο δημαρχειο καθεσαι για να δουλευεισ. ο καθενασ στην δουλεια του. μπραβο στο αρδεανιουσ που αναδεικνυει την αληθεια.

      Διαγραφή
    2. βουλωμένο γραμμα διαβάζεις! Είπαν ασχετακο πότε θα ανοίξουν όχι με τι προδιαγραφές και κάτω από ποιους υγειονομικούς κανόνες, αν διάβαζες λίγο έξω από το αριδαια νιους που σε βολεύει θα καταλάβαινες τι λέω.

      Διαγραφή
  2. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι διαφημισαν τα λουτρα. Αυτος μαλλον δεν μπορει. Δεν εξηγειται αλλιως. Τοση αφανεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΤΙ ΤΖΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;;;; ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΩ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό είναι να μπαίνει και ένα όνομα στο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ σαν εστιατορας περιμένω από το δήμο να μας καλύψει την χασουρα. Με τον Μπινο ειχαμε χορτάσει στα λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News