Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 13χρονου αφγανικής καταγωγής

Ερωτηματικό παραμένει γιατί οι Αρχές της Θεσσαλονίκης άργησαν να ενημερώσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να βγάλει το σήμα

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός 13χρονου Αφγανικής καταγωγής από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Η εξαφάνιση του 13χρονου δηλώθηκε από τους γονείς του στις Αρχές στις 13/6, αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως το σήμα του Amber Alert για την εξαφάνισή του δόθηκε έξι μέρες αργότερα, στις 19/6.

Ερωτηματικό παραμένει γιατί οι Αρχές της Θεσσαλονίκης άργησαν να ενημερώσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να βγάλει το σήμα, κάτι που είχε συμβεί και στην υπόθεση της Μαρκέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News