Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Απορημένη παραμένει η Ιωάννα - Αρνείται την εμπλοκή της η 35χρονη

«Να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή»

Αναπάντητο ερωτηματικό παραμένει η αιτία που «όπλισε» το χέρι της δράστιδος στην επίθεση με βιτριόλι.

Το θύμα, από το νοσοκομείο όπου παραμένει, έδωσε την πρώτη συνέντευξη μέσω του δικηγόρου της, αναζητώντας την αλήθεια, υποστηρίζοντας πως δεν είχε δεχθεί καμία απειλή στο παρελθόν. Η φερόμενη ως δράστις της επίθεσης ωστόσο, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στην υπόθεση.

Η Ιωάννα, το θύμα της επίθεσης με το βιτριόλι, το κορίτσι που περνά τον Γολγοθά της αποκατάστασης στο Θριάσιο με τα χειρουργεία να διαδέχονται το ένα το άλλο, «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά.

«Να μου πει γιατί μου κατέστρεψε τη ζωή»

Η 34χρονη Ιωάννα ζητά να μάθει το γιατί. Τον λόγο που η 35χρονη της επιτέθηκε με τόσο μένος.

«Όσον αφορά την κατηγορούμενη, το μόνο που θα ήθελα να μου πει για ποιον λόγο κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη ζωή μου».

H ίδια, περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης το πρωί της 20ης Μαΐου την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

«Την ώρα που πήγαινα στην εργασία μου, έχοντας μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας και ενώ περίμενα το ασανσέρ για να ανέβω στο όροφο που εργάζομαι, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου μια γυναίκα, η οποία φορούσε μάσκα και χωρίς να μου μιλήσει, μου πέταξε μεγάλη ποσότητα καυστικού υγρού στο πρόσωπο. Άρχισα να τρέχω προς την έξοδο και πήγα απευθείας στο φαρμακείο που βρισκόταν απέναντι, όπου μου δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες».

Η άτυχη 34χρονη δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλή και δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος βρισκόταν πίσω από τη βάναυση επίθεση με βιτριόλι.

«Ποτέ δεν είχα δεχθεί καμία απειλή από κανέναν. Δεν είχα διαφορές με κανέναν. Επίσης, όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή, δεν μπορούσα να διανοηθώ ποιος προέβη σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη σε βάρος μου ακριβώς».

«Μαχήτρια» η Ιωάννα στο Θριάσιο

Και ενώ η 35χρονη συνεχίζει να αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της στην υπόθεση, η Ιωάννα έχει υποβληθεί ήδη σε τέσσερα χειρουργεία. Οι γιατροί της, μιλούν για ένα κορίτσι μαχητικό που δεν τα βάζει κάτω, με πάθος για τη ζωή.

Λόγω της νεαρής της ηλικίας και της αντοχής του οργανισμού της, η Ιωάννα θα χειρουργείται ανά εβδομάδα, ανάλογα και με το πώς επουλώνονται οι πληγές της. Η ίδια δεν έχει αντικρίσει ακόμη το πρόσωπο της.

Τι «έδειξε» το κινητό της 35χρονης

Οι αποκαλύψεις για την επίθεση που συντάραξε τη χώρα συνεχίζονται και πλέον «φωτίζουν» όλα τα κομμάτια στο παζλ που μέχρι και πριν από λίγες μέρες έλειπαν.

Στα εργαστήρια, οι Αρχές ανακάλυψαν ακόμα δύο συσκευές απομακρυσμένης παρακολούθησης, πιο εξελιγμένες, κατεβασμένες στο κινητό της τηλέφωνο. Η ίδια, μη γνωρίζοντας πώς να τις χρησιμοποιήσει, έψαχνε τρόπους μέσω διαδικτύου, κάτι που φανέρωσαν και οι αναζητήσεις στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή.

Βασικά ερωτήματα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ είναι το πότε προμηθεύτηκε η δράστις το βιτριόλι, από πότε το έψαχνε, πώς γνώριζε να χειρίζεται τόσο καλά τις τηλεκάρτες και τους πομπούς παρακολούθησης και να είναι τόσο καλά διαβασμένη, με τις κινήσεις της που κρύβουν έναν επαγγελματισμό. 

1 σχόλιο:

  1. δεν προσφέρει στον τόπο μας κάτι αυτή η είδηση.Δυστυχώς έχουμε καθημερινά θέματα που θα μπορουσαμε να λύσουμε όλοι μαζί.aridaia news προσφέρεις πολλά συνεχισε να βοηθάς τον τόπο και στην ποιότητα ζωής.Δύσκολα η Αλμωπία να κρατήσει ένα νέο άνθρωπο εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News