Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ΑΧΕΠΑ

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στελέχη του νοσοκομείου και των υγειονομικών περιφερειών καθώς και εργαζόμενοι του νοσοκομείου οι οποίοι χειροκρότησαν τον πρωθυπουργό στην άφιξη του.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε μια ολιγόλεπτη συζήτηση μαζί τους στο προαύλιο πριν εισέλθει στο κτήριο για να συνεχίσει την επίσκεψή του.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News