Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Μητέρα σπρώχνει τον αυτιστικό γιο της σε κανάλι με νερό για να πνιγεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπορούσε να μιλήσει για να πει την πρώτη φορά ποιος αποπειράθηκε να τον σκοτώσει

Ο ανθρώπινος νους δυσκολεύεται να επεξεργαστεί την πληροφορία που λαμβάνει και του έχει μόλις «μεταδοθεί» ότι μια μάνα σκοτώνει το ίδιο της το παιδί. Αυτό που κυοφορούσε για εννιά μήνες, που άκουσε το πρώτο κλάμα του, που έγινε ο πρώτος άνθρωπος στη γη που το πήρε στην αγκαλιά της. Μια τέτοια περίπτωση είναι η Πατρίσια Ρίπλεϊ, η οποία αφού δεν κατάφερε να σκοτώσει με την πρώτη το παιδί της, το κατάφερε με τη δεύτερη...

Το βίντεο που τη δείχνει να προσπαθεί να δολοφονήσει το παιδί της, σπρώχνοντας και ρίχνοντάς τον στο νερό έχει παγώσει την Αμερική. Ο 9χρονος αυτιστικός γιος της, ο Αλεχάντρο φαίνεται στο βίντεο που καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή να πέφτει στο νερό σε κανάλι στη Φλόριντα με την μητέρα του να τρέχει μακριά αδιαφορώντας για την τύχη του παιδιού της.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το παιδί μέσα στο νερό έσωσαν τον Αλεχάντρο με την μητέρα του, ωστόσο, να μην το βάζει κάτω και να τον πηγαίνει σε μια δεύτερη περιοχή, η οποία ήταν πιο έρημη με αποτέλεσμα ο 9χρονος να πνιγεί. Τη σορό του Αλεχάντρο εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα περαστικοί.  

«Δυστυχώς όταν η Ρίπλεϊ τον μετέφερε σε ένα δεύτερο κανάλι κανείς δεν ήταν εκεί» δήλωσε η εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση. «Προσπάθησε την πρώτη φορά, αλλά τον Αλεχάντρο τον έσωσαν. Ηταν ζωντανός. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και σήμερα ζωντανός. Η μητέρα του ήθελε, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, να τον σκοτώσει» πρόσθεσε η εισαγγελέας. Η 45χρονη σύγχρονη Μήδεια αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση χωρίς, μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό αν η πολιτική αγωγή θα ζητήσει την θανατική ποινή.

Οπως τόνισε η εισαγγελέας, ο μικρός Αλεχάντρο δεν μπορούσε να μιλήσει και γι' αυτό δεν μπόρεσε να πει στους ανθρώπους που τον έσωσαν την πρώτη φορά ποιο ήταν το πρόσωπο που τον έσπρωξε στο νερό. Αρχικά η 45χρονη είχε υποστηρίξει ότι το παιδί βρέθηκε στο νερό μετά από ενέδρα δύο ληστών οι οποίοι τον απήγαγαν και τελικά τον έριξαν στο νερό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News