Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Σημαντική κίνηση του Διογένη για να βοηθήσει την οικογένεια Ζαφειρίου - Καμία βοήθεια από τον Δήμο Αλμωπίας

Αξίζουν πολλά μπράβο στον Διογένη

Σε μία πολύ σημαντική ανθρώπινη κίνηση για να βοηθήσει την οικογένεια καρδιοπαθών Ζαφειρίου, της οποία η ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα, προέβη ο γνωστός καλλιτέχνης από την Αλμωπία Διογένης.

Συγκεκριμένα 30 αυθεντικά cd του Διογένη θα βρίσκονται στα καταστήματα: Grafik Νίκος Κουρουκαφόπουλος, Νίκος Κυριακίδης - IT CENTER Kiriakidis κατάστημα πληροφορικής και Irish Pub, τα οποία θα μπορεί να αγοράζει όποιος θέλει. Το κόστος θα είναι 5 ευρώ και όλα τα χρήματα να πάνε στην οικογένεια Ζαφειρίου. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Διογένη.

Από κει και πέρα η οικογένεια σήμερα είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό να βρεθεί μία λύση και να επανέλθει το ρεύμα στο σπίτι τους.

Επίσης μεγάλο ενδιαφέρον έχει δείξει ο Πρόεδρος της Αριδαίας Θεόδωρος Ταρασίδης, ο οποίος προσπαθεί να βρει και ο ίδιος λύση. Σημαντικό λιθαράκι στην όλη προσπάθεια έχουν βάλει και οι Unboxholics.

Απλοί πολίτες και σύλλογοι έχουν καταθέσει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.

Δυστυχώς από πλευρά του Δήμου δεν υπάρχει καμία βοήθεια, ούτε ενδιαφέρον μέχρι αυτή την ώρα, μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε δεν υπάρχει καν προνοιακό ταμείο.

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια Ζαφειριου από την Αριδαία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού και τα τρία μέλη της έχουν χρόνιες σοβαρές καρδιακές παθήσεις.

Σαν να μην έφτανε αυτό εδώ και κάποιες μέρες στο σπίτι της οικογένειας έχει κοπεί το ρεύμα εξαιτίας οφειλών προς στην ΔΕΔΔΗΕ. Ο γιος της οικογένειας εμφανίστηκε χθες στον Ant1 και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του. Γι' αυτούς τους λόγους η οικογένεια Ζαφειριου ζητάει άμεση βοήθεια.

Κατάθεση χρημάτων στον παρακάτω λογαριασμό:

GR9601712240006224142882733
Δικαιούχος: Αναστάσιος Ζαφειρίου
Τράπεζα Πειραιώς 

aridaia365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News