Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Κέντρου Υγείας Αριδαίας

Ανακοίνωση

Διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια. Ο ιός COVID 19 απαιτεί τη συνεργασία όλων μας σε όλα τα επίπεδα και πλήρη προσήλωση στα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Παρακαλούμε ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους γείτονες μας και διευκολύνουμε την εργασία – λειτούργημα των εργαζομένων στο κέντρο υγείας.

Στα πλαίσια αυτού του αγώνα και λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν στο κέντρο υγείας προτρέπουμε την τοπική κοινωνία, από τους τοπικούς άρχοντες έως και τον απλό πολίτη, να συμβάλλουν με όσες δυνάμεις μπορούν στη θωράκιση της ασφάλειας μας (μάσκες, γάντια, στολές και άλλα μέτρα ατομικής προστασίας).

Βοηθήστε μας να αντιμετωπίσουμε μαζί αυτήν την πανδημία. Σας χρειαζόμαστε όσο μας χρειάζεστε κι εσείς. Υπομονή και όχι πανικός ο καλύτερος σύμβουλος.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

8 σχόλια:

  1. Πόσο πιο απλά,να μας το πείτε,ότι δεν λειτουργεί τίποτε.Αισχος και ο θεός βοηθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι ρε πονηρέ φίλε 8.09. Σου λέει καθαρά να παλουκωθείς στο σπίτι σου και να βγεις μόνο όταν είναι απόλυτη ανάγκη και για λίγο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σημερα πηγα και ειδα μια κατασταση τραγικη,προσπαθουν να διωξουν ασθενης η στα σπιτια τους η στην εδεσσα μιας που τα οπλα που διαθετουν ειναι ελαχιστα,ευχομαι οταν ξεπεραστει αυτη η πανδημια,να δοθουν σημαντικα κεφαλαια χρηματων στην δημοσια υγεια,γιατι απο οτι καταλαβα,ιους θα εχουμε αρκετους απο εδω και περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τώρα ξέρετε τι μας λέτε;και εμείς που νομίζουμε,ότι είμαστε θωρακισμένοι,ακούγοντας τα κανάλια,τους ειδικούς,πολιτικούς κ.λ.π.γιατι δεν το καταγγελετε,να ακουσθη,μήπως και βρεθεί λύση;αντ αυτού γίνεστε επαίτες στους απλούς πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν ειναι ετσι κλειστε το καλητερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ακούστηκε ότι σκέφτονται να ανοίξουν τη Λαική αγορά της Αριδαίας? ή ψέμα? ελπίζουμε να μην παίζουν με την υγεία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κ όμως η λαϊκή θα γίνει την Πέμπτη με τους μισούς πάγκους. Είναι πραγματικότητα. Ας απαντήσει ο χατζηγιαννιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8'52 Αν πας Θεός φυλάξει και δεν έχουν γάντια και στολές και σε διώξουν στην Έδεσσα που κα
    Πού και εκεί είναι
    Λίγα και είμαστε με τρία κρούσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News