Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Δήμος Πέλλας: Η Δημοτική Αρχή παραχωρεί το 50% των αποδοχών για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Δήλωση Δημάρχου

Υιοθετώντας την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και την προτροπή του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι συνεργάτες μου, επτά Αντιδήμαρχοι, τρεις Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και εγώ προσωπικά δηλώνουμε παρόντες.

Διαθέτουμε το 50% των αποδοχών δύο μηνών για αγορά εξοπλισμού και την κάλυψη αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Προχωρήσαμε σε αυτήν τη συμβολική κίνηση γιατί πιστεύουμε, ότι μπροστά στον αόρατο εχθρό που μας απειλεί είμαστε όλοι ίσοι αλλά προπάντων πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Γρηγόρης Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News