Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Λ. Βασιλειάδης: «Καταθέτω το 50% του μισθού μου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού»

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή ανάρτηση του Πρωθυπουργού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία προτρέπει όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού, στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19, ο Βουλευτής Πέλλας της Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε:

«Με προτροπή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες που δοκιμάζονται καταθέτω για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού μου στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού Covid-19.

Καλώ όλους τους συναδέλφους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και των υπόλοιπων κομμάτων, και όσους υπηρετούν σε θέσεις ευθύνης, να πράξουν το ίδιο, ώστε ο πολιτικός κόσμος να δείξει πρώτος την έμπρακτη αλληλεγγύη. Θα τα καταφέρουμε».

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΚΑΙ ΠΩς ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ??? ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΥς ΦΤΩΧΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χαζομαρα είναι ταυτόσημη της αριστεράς.
    Κάντε και εσείς κάτι ανάλογο αν μπορείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλε. Την ηλιθιότητα την καπάρωσαν άλλοι.

      Διαγραφή
  3. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΚΗ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News