Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει το μισό μισθό της για 2 μήνες για τον κορονοϊό

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης

Το λιθαράκι της στην μάχη κατά του κορονοϊού έβαλε με μια συμβολική κίνηση η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου όπως ανακοινώθηκε «εκτιμώντας την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης αποφάσισε για τους επόμενους δυο μήνες να καταθέσει το ήμισυ του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ αλλά και τους υπουργούς και τους υφυπουργούς να δώσουν το 50% του μισθού τους στην μάχη κατά του κορονοϊού.

6 σχόλια:

  1. Ευγε !!!....θελουμε και αλλους..

    Ανοιξε τον δρομο!! Μια απο τους λιγους που αγαπουν την πατριδα! Της αξιζει και το ανωτερο αξιωμα που της εδωσαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ?? ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο πιο μπροστά έπρεπε να το κάνουν οι τσίπριδες και οι μητσοτάκιδες. Μου αρέσει που οι τσίπριδες λένε πως ανήκουν και στην αριστερά με τις ευαισθησίες της για τον λαό. Παραμύθια.Αριστεροί με δεξιότατες τσέπες Εδώ οι δικοί μας οι πολιτικοί τι κάνουν;
    Ιδιαίτερα εκείνη η σοσιαλίστρια, κομουνίστρια,αριστερή τι είναι, κανένας δεν ξέρει, τι κάνει; Επενδύει οικονομικά στο μέλλον της, να έχει για τα γεράματα; Ας μαζεύουν. Να ξέρουν όμως ότι τζάμπα παίρνουν αυτά τα λεφτά.Δεν κάνουν τίποτα. Ο κόσμος το ξέρει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΌΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΕΚΟΨΑΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΠΆΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΏ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΏΣΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ-ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΜΕΡΙΚΏΝ ΧΙΛΙΆΔΩΝ ΕΥΡΏ.
    ΟΞΩΩΩΩΩΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News