Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Δ. Μπίνος: «Να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα του Βιολογικού της Αριδαίας και του ΧΥΤΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Καίριος και ουσιαστικός ήταν στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Μπίνος κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Όπως είπε, «έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας, όπως είναι η υλοποίηση των τεχνικών προγραμμάτων, η δρομολόγηση σημαντικών έργων, αλλά και η δρομολόγηση επίλυσης προβλημάτων της καθημερινότητας».

Αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα στο δρόμο από την Όρμα προς το Χιονοδρομικό. Στη συνέχεια, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να τρέξει αρκετά ώστε να αντιμετωπιστούν σημαντικά ζητήματα, όπως είναι τα μεγάλα έργα. Και συγκεκριμένα ανέφερε ότι θα πρέπει να γίνουν ταχύτατα βήματα για τη δημοπράτηση του βιολογικού, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το μεγάλο έργο του αποχετευτικού της Αριδαίας που υλοποίησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Επίσης, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο του ΧΥΤΑ που επίσης κατασκευάστηκε από τη δική του διοίκηση και τόνισε θα πρέπει να γίνουν οι διαδικασίες που υπολείπονται για να λειτουργήσει. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα που έχει ανακύψει με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις χρεώσεις που έγιναν για το ηλεκτρικό ρεύμα και κάλεσε τον Δήμαρχο να γίνει μια ουσιαστική συζήτηση γι’ αυτό το ζήτημα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην τουριστική προβολή όχι μόνο της Λουτρόπολης αλλά ολόκληρης της Αλμωπίας. Εν συνεχεία αναφέρθηκε σε παράπονα που ακούει σχετικά με τη θέρμανση στην μαθητική εστία και σε σχολεία, ζήτησε να ενημερωθεί επ’ αυτού. Άσκησε κριτική στον Δήμαρχο για τον δρόμο προς το χιονοδρομικό από Κερασιά. Τέλος, ο κ. Μπίνος ζήτησε την άποψη του κ. Μπάτση σχετικά με τη σύνδεση της Αλμωπίας με τα Σκόπια μέσω Προμάχων, καθώς όπως είπε αυτός ο δρόμος είναι στα πλαίσια της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News