Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ο Πρόεδρος της Αριδαίας Θ. Ταρασίδης μίλησε για τα σκουπίδια και τον ελλιπή φωτισμό - Αγωνία για την άρδευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Τα παράπονα των πολιτών της Αριδαίας μετέφερε στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο Πρόεδρος Αριδαίας – Υδραίας Θοδωρής Ταρασίδης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ζήτησε να μάθει τι θα γίνει με τους πολλούς σπασμένους κάδους που υπάρχουν και πότε θα αντικατασταθούν.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ελλιπή φωτισμό που υπάρχει σε πολλές περιοχές της Αριδαίας.

Επίσης, μίλησε για το πρόβλημα που υπάρχει με τα κοιμητήρια της Αριδαίας, όπου κοντεύει να γεμίσει και ο νέος χώρος που έχει δημιουργηθεί και ζήτησε να εφαρμοστεί ο κανονισμός.

Παράλληλα, τόνισε ότι με το κυκλοφοριακό υπάρχει χάος στους δρόμους της πόλης και τόνισε ότι κάποιοι δρόμοι πρέπει να μονοδρομηθούν επείγοντος.

Τέλος, ζήτησε την υπόσχεση του Δημάρχου, ότι θα υπάρχει ετοιμότητα για την αρδευτική περίοδο και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του.

2 σχόλια:

  1. Ένα δημοτικό συμβούλιο μόνο για αυτά τα θέματα: κάδοι , φωτισμός λάμπες. Η Αριδαία δεν είχε ποτέ αυτό το χάλι.και γιατί δεν καθαρίζει κάποιος το κέντρο; Η Αριδαια είναι Δήμος 100 χρόνια , έζησε και με καλύτερη μορφή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που ο εκάστοτε πρόεδρος Αριδαίας - Υδραίας, είναι μόνο για την Αριδαία..... Στην Υδραία άρδευση ανύπαρκτη, φωτισμός ελλειπής, όσο για τα αδέσποτα που ορμάνε σε πεζούς και ποδήλατα, δόξα το Θεό, έχουμε και από αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News