Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Η πρώτη ενδοπαραταξιακή «μάχη» Γ. Κετικίδη - Δ. Γιάντση

Πολλοί, εξέλαβαν αυτή την επικράτηση, ως μήνυμα του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση

Δεν κατάφερε να πορευτεί με μία κοινή γραμμή, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλμωπίας, όσον αφορά στην εκλογή αντιπροσώπου για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Έτσι, υποψηφιότητα έθεσαν οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κετικίδης και Δημήτρης Γιάντσης, με τον πρώτο να υπερισχύει στις ψήφους και να παίρνει τελικά το «εισιτήριο».

Πολλοί, εξέλαβαν αυτή την επικράτηση, ως μήνυμα του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση και θέλησαν να προσδώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην εκλογή αυτή, που προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο δυσαρέσκεια σε συγκεκριμένους κύκλους.

4 σχόλια:

  1. μήπως έχασε ο εκλεκτός του ζέρζη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποσο θ ασχοληθει ο Ζερζης με τον μικρο ρε φιλε; και τοσο που τον ανεβασε πολυ ειναι, χωρις τον Πετρο δεν θαταν τιποτα, ας στρωσει πλεον μονος του να κοιμηθει

      Διαγραφή
  2. γιορτές δεν θα προλάβουν να κάνουν μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάντσης ? ποιός είναι αυτός ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News