Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Γι' αυτό σταμάτησε στο Χίλτον ο Τσίπρας και δεν έφτασε έως την πρεσβεία των ΗΠΑ

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου μιλούν για ακροδεξιό κατήφορο της ΝΔ

Αποφασιστικό θεσμικό μήνυμα θέλησε να στείλει χθες ο Αλέξης Τσίπρας με την παρουσία του στην πορεία του Πολυτεχνείου, στηρίζοντας έμπρακτα το δημοκρατικό κίνημα που αντιδρά στον κυβερνητικό αυταρχισμό των τελευταίων ημερών.

Αυτό λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εξηγούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να σταματήσει στο Χίλτον και να μη φτάσει στην Αμερικάνικη πρεσβεία καθώς θα ήταν τουλάχιστον πολιτικά ανορθόδοξο ένας πρώην πρωθυπουργός, που συνομίλησε και συνεργάστηκε, εκ της θέσεως του, με παράγοντες των ΗΠΑ, – ενώ μπορεί και στο μέλλον να συνεργαστεί ξανά – να κάνει κάτι τέτοιο.

Οι ίδιοι άνθρωποι σχολίαζαν ακόμα τα όσα είπαν κύκλοι της ΝΔ -οι οποίοι χαρακτήρισαν “τουρίστα” τον Αλέξη Τσίπρα γιατί δεν έφτασε μέχρι την πρεσβεία– λέγοντας: «Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου μιλούν για ακροδεξιό κατήφορο της ΝΔ λέγοντας: «Η δήλωση του Υπουργού του κ. Μητσοτάκη, Μ. Βορίδη, ο οποίος αναφερόμενος σε φοιτητές δήλωσε πως: «… το λέω γλυκά. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας», δεν προξενεί καμία εντύπωση για τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, τον ακροδεξιό που πριν κάποια χρόνια κυνηγούσε τσεκουροφόρος τους φοιτητές της Νομικής.

Η δήλωση αυτή, ωστόσο, στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του. Ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ που για να αποπροσανατολίσει από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει στο προσφυγικό, σκόπιμα συγχέει φοιτητές με κάθε λογής “μπάχαλους” και προβοκάτορες, συνεχίζεται ανεύθυνα και επικίνδυνα. Εάν ο κ. Μητσοτάκης διέθετε έστω και ψήγματα δημοκρατικής ευαισθησίας και προοδευτισμού θα είχε ήδη αποπέμψει τον κ. Βορίδη από την κυβέρνησή του».

Αναφερόμενοι ακόμα στα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην ΑΣΟΕΕ και στην επιλογή της κυβέρνησης να αποκαλεί “μπαχαλάκηδες” τους φοιτητές τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφεραν: «Τα στελέχη της ΝΔ και τα φιλικά τους media αποκαλούν τους φοιτητές και τις φοιτήτριες “μπαχαλάκηδες”, απαξιώνοντας έτσι τους εκατοντάδες νέους ανθρώπους που διεκδίκησαν χτες το αυτονόητο -ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο, δίχως λουκέτα και αποκλεισμούς.

Οι ίδιες δηλώσεις απαξιώνουν τα δημόσια πανεπιστήμια, χαρακτηρίζοντάς τα “άσυλα ανομίας και παρανομίας”. Πρόκειται για συστηματική συκοφαντία που στρέφεται εναντίον της ακαδημαϊκής έρευνας και διδασκαλίας, του έργου και της προσφοράς των ελληνικών πανεπιστημίων, με μοναδικό σκοπό την αλλοίωση του δημόσιου χαρακτήρα τους και την υποβάθμισή του δημόσιου πανεπιστημίου χάριν των ιδιωτικών κολλεγίων.

Η κυβέρνηση οξύνει το κλίμα σε βαθμό που κανείς απορεί πού αλήθεια αποσκοπεί η Νέα Δημοκρατία;

Εμείς την προειδοποιούμε. Η προσπάθειά της να εκτρέψει τη δημόσια συζήτηση από την πρωτοφανή ανεπάρκειά της στο προσφυγικό, με ενέργειες βίας και καταστολής, είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη. Η κυβέρνηση της ΝΔ φέρει ακέραια την ευθύνη για τις θύελλες που θα φέρουν οι άνεμοι του αυταρχισμού που τόσο ανεύθυνα η ίδια σπέρνει σήμερα».

13 σχόλια:

  1. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αφού διαμαρτυρήθηκες εσύ, τι χρειάζεται ο Τσίπρας;

      Διαγραφή
  2. Καπιοι αλλοι δεν εχουν το κουραγιο ουτε απο το πολυτεχνειο μπροστα να περασουν.Προφανως τους πιανει αλλεργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω ο φασίσμος αριστερός και δεξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τον έπιασε κόψιμο γι'αυτό έφυγε.ρε δεν πάνε όλοι στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα μελετημένα και προσχεδιασμένα. Ρε αριστεροί. Δεν ντρέπεστε να το λέει αυτό ο τσίπρας; Ότι δηλαδή είναι αριστερός αυτός και η παράταξή του; Δεν το καταλαβαίνετε ότι και αυτός είναι μέρος του συστήματος που μας δουλεύει; Γιατί ρε δεν πήγε μέχρι την Πρεσβεία; Μέχρι εκεί τον είπαν να πάει οι Αμερικανοί, οι κατά τα άλλα , όπως τους αποκαλούσε φονιάδες των λαών. Και τον πιστεύετε ρε γ...το ακόμα αυτόν τον κλόουν.
    Και ύστερα να ξέρετε. Όλοι είναι της ίδιας συνομοταξίας. Μητσοτάκιδες, καμμένοι κλπ Όλοι εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Μόνο τα ελληνικά δεν εξυπηρετούν.Θάβουν το κράτος μας δυστυχώς. Καταλάβετέ το επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τα συμφεροντα του Μαρινακη ξεχασες, μη θυμωσει ο Μπουλης τους, οι εδω βολευτες τουμπεκι οι ξεφτιλες, Βελοπουλο την αλλη φορα με δεκα χερια.

      Διαγραφή
    2. συμφέροντα ρε μάγκες εχουν μόνο οι Αθηναίοι, οι δικοι μαε βουλευτές, και δεν εννοω φυσικα της Πέλλας για ειναι σαν να μην υπαρχουν, εννοω της Σαλονικης λες και βγαινουν απ το ιδιο εργοστάσιο, κουστουμι ολη μερα χωρίστρα και μούγγα, ουτε φωνη ουτε ακρόαση, τους γαμανε και λένε ψιχαλίζει, εδω μια αεροπορική εβγαλε η πολη την ΑΣΤΡΑ και την κλεισανε για χρεη 2 δις, ο Μπουχέσας με τη ΝΟΒΑ του χαριστηκαν 300, οτι ειναι σαλονίκη λουκέτο, ποτέ κεφάλι δεν θα σηκώσουμε γιατί εχουμε υποτελείς αναξιοπιστους, φυσικα η δεξια μια ζωη ετσι ηταν για το βορά μας ειχε γραμμένους.καληνύχτα υποτελείς

      Διαγραφή
  6. Να ξέρετε ότι με τον βελόπουλο εγώ ο 9.53 δεν έχω σχέση. Με την Ελλάδα είμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλα έχουν τον συμβολισμό τους.Ο ένας γιαλαντζί αριστερός.Ο άλλος φραγκατος λόγω πολιτικής μεγαλοαστός long weekend στο Λονδίνο παρέα με τους εφοπλιστές.Όσο και να πεις ο γιαλαντζί αριστερός τον λαουτζίκο πιο πολύ θα τον κοιτάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News