Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

«Εξωθεσμικός σηκώνει τα τηλέφωνα και συστήνεται ως Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Καμία απάντηση δεν έχει λάβει ο Δημήτρης Μπίνος στο αίτημά του να του δοθεί το πρωτοκολλημένο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και η ιδιώτης Μελίτα Χισκάκη. Αυτό αποκάλυψε κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είπε ο κ. Μπίνος, «το θεωρώ υψίστης σημασίας ζήτημα γιατί κατά την άποψή μου προσβάλει τη λειτουργία ενός Δήμου όταν ιδιώτης χωρίς θεσμικό ρόλο παρευρίσκεται σε διαδικασίες του Δήμου». Και πρόσθεσε: «Φοβάμαι πολύ ότι παραβιάζετε τα προσωπικά δεδομένα, κάτι το οποίο οφείλω να το ψάξω και να διεκδικήσω την επανόρθωσή του. Ξέρετε πολύ καλά πλέον, ότι τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

«Αν δεν υφίσταται το συγκεκριμένο έγγραφο, τότε θα έχετε πει ψέματα, γι’ αυτό θα ήθελα να αποκαταστήσετε αυτό το θέμα, γιατί δεν θέλω ο Δήμαρχος να ψεύδεται στο Δημοτικό Συμβούλιο», τόνισε ο κ. Μπίνος.

Επίσης, ο κ. Μπίνος άσκησε κριτική στον κυβερνητικό εταίρο Νίκο Παρούτογλου και τόνισε ότι δεν μπορεί ακόμα να αναρωτιέται αν υπάρχει τέτοιο συμφωνητικό, καθώς κατά δήλωση του κ. Μπάτση υπάρχει υπογεγραμμένο και πρωτοκολλημένο. Άρα, όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος απευθυνόμενος στον κ. Παρούτογλου, «έχετε την ευθύνη να αναλάβετε το βάρος σας».


Ο κ. Μπίνος προχώρησε και σε άλλη μια καταγγελία: «Ακούω ότι επίσης εξωθεσμικός σηκώνει τα τηλέφωνα και συστήνεται ως Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου, ενώ δεν έχει ακόμα προσληφθεί. Δεν θα σας κρίνω ποτέ αν τον θέλετε και τον προσλάβετε, οι επιλογές είναι δικές σας. Όμως δεν μπορεί να γίνονται διαδικασίες που δεν στηρίζονται στη νομιμότητα. Ο Δήμαρχος οφείλει να εγγυάται τη νομιμότητα στο Δήμο και να προστατεύει τις διαδικασίες».

Δυστυχώς, ο κ. Μπάτσης δεν έδωσε καμία απάντηση σε όλα αυτά, προσβάλλοντας με τον χειρότερο τρόπο το ανώτατο θεσμικό όργανο του Δήμου που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. Αντί να απολογηθεί για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί σε αυτό το σοβαρό ζήτημα του ιδιωτικού συμφωνητικού, άφησε να εννοηθεί ότι θα προσλάβει την κ. Χισκάκη σαν Ειδικό Συνεργάτη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:.

12 σχόλια:

  1. Τοσος οιστρος πια για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα !Ποινικό αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος ! Καμιά άλλη παρανομία δεν έκανε ο Δήμαρχος για να τον κατηγορήσεις ? Μόνο αυτό έκανε ?Σοβαρευτείτε και ασκήστε τα καθήκοντά σας και ασκήστε επιτέλους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι κύριοι , δεν ψηφίζω κανέναν απ τους τέσσερις , αλλά ναι τα προσωπικά δεδομένα είναι κορυφαίο ύψιστο τρομακτικό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγάλε ρε Στηβ εκείνον τον δικό σου μια καλή φωτογραφία. Τον τραβάς συνέχεια με το στόμα στραβό και τον αδικείς. Από το Τσαρνέσοβο είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαφειαδη εσύ και ο γεωργιου έχετε μέλλον,αφήστε τον Μπινο μόνο κακό κάνει σε εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι'αυτό πού είπε ο Τσάνταλης άκρα του τάφου σιωπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο πότε μιλάει αυτός;

      Διαγραφή
    2. Θα θέλαμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να μας ενημερώσει, ο κ δημαρχος, αν μπορεί, αν αυτοί που έκλεισαν μπροστα στα μαγαζια τους, ξανά σαν τσαντιρ με ναυλον, αν είναι ψηφοφόροι του. Γιατί βοά η Αριδαία κ. δήμαρχε. Είχε καθαρίσει ο τόπος και τώρα ξεφυτρώνουν πάλι τα ναυλον .

      Διαγραφή
  6. Παντα μιλουσε επωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα μιλήσετε στο Δήμο για κανένα σημαντικό έργο? το Κολυμβητήριο της Αριδαίας έτσι θα παραμείνει? ούτε μπροστά ούτε πίσω? Μια ελπίδα για τον κόσμο αγαπητοί κύριοι.Εκλέχτηκαν κάποιοι σύμβουλοι κι αν τους ρωτήσεις για ένα ευρωπαικό πρόγραμμα θα ξύνονται μία ώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω θα τελειωσει η θητεια και την χροια της φωνης ορισμενων δημοτικων συμβουλων ουτε που θα την εχουμε ακουσει... αλλα και αν δεν εχουν κατι ουσιαστικο να μας πουνε, τι να μας πουνε; για τον καιρο;

      Διαγραφή
  8. Από όλα αυτά που υποθηκαν στο Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ αυτά έχετε να πείτε . Η ουσία των ερωτήσεων ήτανε το χαρτί ,κάτι γιαυτο θα απαντήσει κάποιος, η θα πρέπει να πάει η υπόθεση Στον Εισαγγελέα και μετά θα τρέχουν. Απάντηση να δώσει ο Νομικός σύμβουλος του Δημάρχου του Κ. ΔΗΜΆΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν αρχίσουν να μπλέκονται εισαγγελείς ?. Από πού να αρχίσουν και πού να τελειώνουν?.Δεν υπάρχει υπηρεσία πού να μήν την έχουν κάνει μπαχαλο με τις παράνομες και καταχρηστικές τούς αποφάσεις . Ακόμη στον απλό Πολίτη δεν έχει φτάσει τίποτα όπως πάντα αργά.Φτουσας ξευτιλισμενοι άλλα εκατό χρόνια θα το πάτε πίσω το τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News