Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Χρήστος Μπάτσης: «Από τάξιμο δεν χάλασε ποτέ κανένα σπίτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση στη Γιορτή Κάστανου της Όρμας:
.

11 σχόλια:

  1. NAI XΡΗΣΤΑΡΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΒΓΗΚΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ. ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxaxaaxax
    trelane mas ante twra na kaneis to oneiro twn psifoforwn soy pragmatikothta giati an den toys ikanopoihseis tha paisei to dhmarxeio soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ.
    ΕΤΣΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑΞΙΜΟ .
    ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βουνό σας καιγόταν και εσύ μία χαρά την μία μέρα στην ορμα και δεν έφτανε αυτό την άλλη μέρα όργανα στην πλατεία του χωριού σου, άντε τώρα όλο το βάρος σε διμηνα στα λουτρά,γιατί στο κοινοτικό δάσος των προμαχων δεν πλησίαζε κανένας άλλος υλοτομος, ενώ στα λουτρά άν και το 51% είναι ακόμη στην κοινότητα Λουτρακίου,όλοι μέσα από παντού,γιατί τα λουτρά είναι όλων,αρε κατακαημενε λουτρακιωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι λες βρε παιδι μου δηλαδη τι θελει να μας πει ο Δημαρχος οτι εταξε βγηκε αλλα τωρα και αν δεν μπορεσει να κανει κατι δεν εγινε και τιποτα.
    σωστος ο Μπατσης ξερει αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καθε φορα που πιανεις μικροφωνο και δεν εχεις καποιον διπλα σου πραγματικα λες την αληθεια βγαζεις αυτο που εχεις μεσα σου. ετσι σε θελω αληθινο και να δεις σε εναν χρονο που θα βρεθεις.
    Αυτος εισαι θα σε μαθουν ολοι σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος ρε παιδιά. Αν κάνετε τον κόπο να δείτε όλο το βίντεο θα καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλάει. Μη βλέπετε μεμονωμένα κομμάτια. Και βρήκατε την ώρα να πείτε πάλι κάτι κακό. Έχετε καταντήσει αηδία. Χονέψτε το επιτέλους ότι είναι δήμαρχος και αφήστε τον να κάνει την δουλειά του. Από την τρίχα τριχιά πάτε να βγάλετε. Ότι και να πει το σχολιάζετε. Ενώ ο Μπίνος τα έλεγε καλύτερα. Όσα χρόνια έμεινε απ'έξω ο Μπάτσης δε προσπάθησε να του ρίξει τόση λάσπη. Γελοίοι έχετε καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ενοχλει; ειναι δημοσιο πρόσωπο και θα δεχεται κριτικη θελει δε θελει. Ας βουταει τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησει αμα δεν θέλει να τον σχολιαζουν. Και τι εχει η ωρα; επειδη καιγεται το δασος; και την κυριακη και την δευτερα καιγοταν αλλα οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη ηταν

      Διαγραφή
    2. Την Κυριακή και την δευτερα καιγόταν το δάσος και αυτός χόρευε λίγο παρακάτω

      Διαγραφή
    3. Εσάς σας ενοχλεί και όχι εμένα. Αν δεν πήγαινε στην όρμα θα βρίσκεται πάλι κάτι να πείτε. Δε σας πιάνουν πουθενά. Μάλλον σας έπεσε βαρύ στο στομάχι ότι Πία ξεβολευτικατε και δε χωνεύεται με τίποτα. Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι στα λουτρά τόσα χρόνια. Χωρίς κριτήρια. Και τώρα όλα σας πειραζουν. Ας δουλέψει και άλλος κόσμος. Κάντε στη μπάντα.

      Διαγραφή
  8. Ως γνωστόν από πολλά χρόνια τώρα 5,54, οι λουτρακιωτες είναι τα αφεντικά δεν καταδεχοντε να βγουν για μεροκάματο.
    Τι σας πειράζει ;
    Μόνο βλακείες λοιπόν.
    Κάντε τον κόπο να μάθετε ποιοι κρατάνε τα λουτρά με δουλειά .... Και αφήστε τις βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News