Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τρεις κι ο... Βέσκος! Χωρίς απαρτία η πρώτη Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης

Χωρίς απαρτία η πρώτη Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

Στην προσφιλή του τακτική να ασκεί κριτική στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάνουν τη δουλειά τους και καταγράφουν τα γεγονότα, αναλώθηκε για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Βέσκος.

Με μία από τις πολλές ιδιότητες που έχει (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος Επιτροπής Διαβούλευσης, Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αναπληρωτής Πρόεδρος Λουτρών, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής κτλ) και συγκεκριμένα αυτή του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, ο κ. Βέσκος εγκάλεσε το Aridaia News για δημοσίευμα που ασκούσε κριτική στον Δήμαρχο, λες και ο ίδιος δεν μπορεί να απαντήσει μόνος του.

Για εμάς κάθε κριτική είναι δεκτή και σεβαστή, ειδικά όταν έχει ως στόχο να γίνουμε καλύτεροι. Ως προς αυτό, ευχαριστούμε τον κ. Βέσκο για τις πάντα πολύτιμες συμβουλές του, οι οποίες μας κάνουν σοφότερους. Αρκεί να γνωρίζει ο κ. Βέσκος, ότι απευθύνεται σε μία ηλεκτρονική εφημερίδα που έχει καθιερωθεί ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ στο χώρο της ενημέρωσης και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΙΜΑ, αποδίδοντας τους φόρους της στο ελληνικό δημόσιο. Κάτι που δεν ισχύει για όλες τις ιστοσελίδες, κάποιες εκ των οποίων μάλιστα επιδιώκουν με κάθε τρόπο –όμως ανεπιτυχώς- να πλήξουν το κύρος και την εγκυρότητα του Aridaia News.

Επίσης, ο κ. Βέσκος, με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, θα μπορούσε στο χρόνο που ξόδεψε για να αναφερθεί στο δημοσίευμά μας, να κάνει την αυτοκριτική του και να αναρωτηθεί ποιοι είναι οι λόγοι που τα μέλη της Επιτροπής δεν συμμετείχαν ούτε καν στην πρώτη Συνεδρίαση και δεν σχηματίστηκε απαρτία με το «καλημέρα». Αυτή η εικόνα επιβεβαιώνει το δημοσίευμά μας, που έκανε λόγο για απαξίωση της Επιτροπής Διαβούλευσης. Μια τέτοια αυτοκριτική θα ήταν σίγουρα πιο χρήσιμη για τη λειτουργία του Δήμου.

3 σχόλια:

  1. Γιατί δεν τους έψαλε κάποιο απολυτίκιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζεις και μας διασκεδάζεις Βαφειάδη με τις βλακείες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News