Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Ποια είναι η προγραμματική σύγκλιση Μπάτση - Παρούτογλου;

Είναι υποχρέωση του κ. Μπάτση, του κ. Παρούτογλου, αλλά και συνολικά της Δημοτικής Αρχής, να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα

Ποια είναι τελικά η προγραμματική σύγκλιση πάνω στην οποία στηρίχθηκε η συνεργασία του Χρήστου Μπάτση με το Νίκο Παρούτογλου;

Αυτό το ερώτημα τίθεται καθημερινά από όλο και περισσότερους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει απάντηση ούτε ο Δήμαρχο, ούτε οι κατά τα άλλα λαλίστατοι εσωθεσμικοί και εξωθεσμικοί συνεργάτες του, κάποιοι από τους οποίους επιδίδονται καθημερινά σε ένα κρεσέντο αλαζονείας και εξουσιομανίας.

Είναι υποχρέωση του κ. Μπάτση, του κ. Παρούτογλου, αλλά και συνολικά της Δημοτικής Αρχής, να απαντήσουν σε αυτό το ερώτημα. Διαφορετικά, εύλογα δημιουργείται η εντύπωση ότι η συγκεκριμένη συνεργασία στηρίζεται στη μοιρασιά της εξουσίας και της διοίκησης.

Πάντως, λέει πολλά το γεγονός ότι σχεδόν ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Μπάτσης δεν προχώρησε στην αντικατάσταση των Δ.Σ. των νομικών προσώπων, με αποτέλεσμα να διοικούν ακόμα και σήμερα οι απερχόμενες διοικήσεις.

20 σχόλια:

  1. Πω πω είναι μεγάλο το ζόρι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το δικο σας ειναι μεγαλυτερο και θα μεγαλωσει

      Διαγραφή
  2. Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν γραφετε για το ατομο που κανει κουμαντο στον δημο χωρις να εχει προσληφθει ;;; τι φοβαστε ;;; πρωτα την προσλαβανε και μετα κανανε προκυριξη να κοροιδεψουν τον κοσμο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ φίλε,εδώ τόλμησε να ζητήσει θέση ο Τσιμτσιρίδης που αφού έπαιξε βρωμικο πόλεμο στον Μπίνο τώρα ψάχνει ξανά εύκολο μεροκάματο.Η Μελίτα σε πείραξε? έλεος...

      Διαγραφή
    2. κι απ την επομενη μερα βρωμικο πολεμο οχι στο μεσον της θητειας, γι αυτο δεν θα τον θυμαται κανεις, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

      Διαγραφή
  4. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. elate na mazepsete ta skoypidia apo ton exaplatano, vromisame re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.
    ΞΕΡΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φτανει σταυρακη κουρασες σε ποιο δημο εγιναν αλλαγες σχολικων επιτροπων ακομα πουυθενα φτανει ελεος!!! Ασε να τους δουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μόλις τον βγάλει από αντιδήμαρχο θα την κοπανησε με ελαφρά πηδηματάκια όπως και από τον Μπινο. Αφού σκοπός του είναι να γίνει δήμαρχος στη θέση του δήμαρχου, απλά δεν είχε τα κότσια να κατέβει αυτή την τετραετία

      Διαγραφή
    2. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ :::::

      Διαγραφή
    3. Συνήθως χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις.. Λέμε τώρα. Και ας κάνουν κάτι με τα φρεατια, βρωμίσε η Αριδαία σκατο. άλλον έλεγαν δήμαρχο της φωτογραφίας κ μέχρι στιγμής μόνο φωτογραφίες βγαίνουν.

      Διαγραφή
  9. Καλό παιδί ο Χρήστος αλλά δεν μπορεί. Άλλοι κάνουν το κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ξυπνήσει ο δήμαρχος.τολμη χρειάζεται ει μπαιτσε

      Διαγραφή
  10. Χρηστάρα την έχεις χάσει την μπάλα. Σε κάνουν ότι θέλουν. Εσύ δεν έχεις τις ικανότητες όπως αποδεικνύεται και έτσι αυτοί αλωνιζουν. Δύσκολα θα την βγάλεις την τετραετία. Αυτά που έκανες εσύ στον Μπίνο δεν θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα σου κάνουν. Έτσι παθαίνουν οι ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. Αυτή είναι η μοίρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποφασιστικότητα αποτελεσματικότητα
    σε απλά θέματα καθημερινότητας στα
    Χωριά Ανατολικής Αλμωπίας αποφασηστε πρόεδρος δήμος ο
    Πολίτης περιμένει από
    εσάς πληρωνει φόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι προβλήματα έχετε εσείς πια εκεί στην ανατολικη Αλμωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News