Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Αλμωπός: Τέλεση Αγιασμού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός

Παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ, και φίλων του Αλμωπού Αριδαίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Αριδαίας ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα του Αλμωπού ενόψει της νέας χρονιάς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πάτερ Στέφανος ο οποίος ευχήθηκε υγεία και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχει θέση για την φετινή χρονιά ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Παρόντες, εκτός από τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου Χρήστος Χατζηγιαννίδης, ο Πρόεδρος της Αριδαίας κ. Ταρασίδης και εκπρόσωποι τύπου από τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News