Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο-φωτό: aridaia365

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του νέου Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

«Από τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Σας ευχαριστώ γιατί είμαι σε αυτή την ευχάριστη θέση χάρη σε εσάς. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ γιατί μας δίνετε την ευκαιρία να κάνουμε το όραμά μας πράξη.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα δουλέψουμε. Είναι τεράστια τιμή και ευθύνη να βρίσκομαι απόψε σε αυτή τη θέση, μία θέση που για ακόμα μια φορά δεσμευόμαστε ότι δεν θα είναι ούτε βόλεμα, ούτε ρουσφέτια, ούτε χάρες για τους λίγους. Η θέση αυτή που εσείς μας δίνετε, θα είναι μία θέση ευθύνης, πράξεων και ουσίας. Να το θυμάστε αυτό. Αυτή η θέση είναι από εσάς, για εσάς.

Από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε, θα σηκώσουμε μανίκια μόνο για δουλειά. Θα ξεκινήσουμε δυνατά, με όρεξη και αποφασιστικότητα. Με χαμηλά το κεφάλι και ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά προς όλους. Θα είμαστε παρόν, θα σας ακούμε, θα είμαστε ένα γραφείο ανοιχτό το οποίο πρώτα θα ιεραρχεί τα προβλήματα. Θα ασχοληθούμε πάρα πολύ με τους αγρότες μας, με τους νέους μας, με τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ηλικιωμένους, τους νέους γονείς, τον κάθε δημότη και την κάθε δημότισσα, ανεξάρτητα αν μας ψήφισαν.

Η δύναμή μας είστε εσείς και το αποδείξατε από το ποσοστό που φαίνεται στα αποτελέσματα. Σας καλώ όλους μαζί τους εκλεγμένους, να συμπορευτούν μαζί μου. Κανείς δεν περισσεύει. Καμία υγιής δύναμη δεν πρέπει να μείνει πίσω».

.

26 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Οτι δουλειά κάνουν όλοι η πολιτικοί δουλεύει εμας

      Διαγραφή
    2. Χωράφια, ξύλα, βουνό, πρεοδρος μορφωτικού συλλόγου. Ένας ενεργός άνθρωπος που συμμετέχει σε όλα!

      Διαγραφή
    3. εξαιρετικά χαρακτηριστικά αλλά όχι για δήμαρχος ρε παιδια ! έλεος.

      Διαγραφή
  2. Καλε αυτος χειροκροτουσε τον εαυτο του μονος του χαχαχα
    Και ας του πει καποιος οτι αναλαμβανει απο Σεπτεμβριο οχι απο αυριο που ειπε στην ομιλια του. Ε ρε κατακαημενε κοσμακη εσυ θα τα τραβηξεις ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι χειροκροτούσε φαίνεται ότι δεν ειναι στημένος το έκανε από αμηχανία και δείχνει πόσο αληθινός είναι. Δεν υπερηφανεύεται. Μάλλον ζεις στα βουνά εσύ και δεν έχεις ακούσει του άλλους δημάρχους που βγήκαν, γενικά δεν έχεις ακούσει ότι κυρίως είναι έκφραση ή-και το εννοεί επειδή μπορεί να οργανώσει τα σχέδια του από αύριο

      Διαγραφή
  3. Δηλητηρίαση από την ζήλεια και την κακία θα πάθετε. Μια ζωή στην μιζέρια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τε κ εναν καλό λογο εσείς που τρωγεστε κ μην είστε αρνητικη...ελεος πια.. Ξέρει πολύ καλά ποτε θα αναλάβει δε χρειαζόταν εσύ να του πεις.. Καλη δυναμη σου ευχομε κύριε Μπάτση κ όπως τους εβαλες τα γυαλιά με την μεγάλη νίκη σου να το επαναλάβεις κ με την δουλεια κ τα έργα σου για να τους αποδείξεις οτι κ οι άνθρωποι χωρίς πτυχία είναι ικανοί να προσφέρουν. Δουλεια,συνεργασία ηρεμία κ γερά νεύρα.. Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος Μπατσης εκκινεί από πολύ μειονεκτική θέση. Ο κόσμος τον θεωρεί πολύ "λιγο" για αυτήν την θέση. Ο χρόνος θα αποδείξει εάν κάνει η Όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κομπλεξικοί μην δαγκωσετε τη γλωσσα σας! Ζήλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν ο ιδιος ο Δημαρχος σας εσπερνε την διχόνοια δε μιλουσατε για μιζερια και ζηλεια.Τωρα που εκλεχτηκε βγηκατε στη φορα.Για όσους εχουν νοημοσύνη ΑΠΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΧΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΟΥΣΤΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εν τω μεταξυ οσοι κραζουν το πρωην Δημαρχο για τα τσιρακια του ξερετε τι ειναι:Τα νεα τσιρακια του επομενου δημαρχου ο οποιος εγινε Δημαρχος με λιγοτερες εδρες απο την αντιπολιτευση..και αποχη πρωτακουστη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικά σας

      Διαγραφή
    2. Mε 6 εδρες δε νομιζω περαστικα στον Δικο σας

      Διαγραφή
    3. Α κατάλαβα για να μας εύχεσαι περαστικά του συνδυασμου εισαι και ακομα η δουλεια σου ειναι να σχολιαζεις μετα θα σε προσλαβουν.Εγω όμως δεν ανηκω σε συνδυασμο αγωνίζομαι καθημερινα σπουδασα με στερησεις κ ζω σε αυτο το τοπο που πατε να τον ρημαξετε.Εργαζομαι κ φορολογουμε στον ανεντιμο Αγωνα σας που με πεισμα υποκινησατε δε θα υποκλιθω κ επειδη τα εργα εξασφαλιζονται με μορφωση κ εμπειρια.
      Κοιταξτε τουλαχιστον να αξιοποιήσετε σωστα τα λεφτα που εξασφαλισαν οι προηγουμενοι γτ νεα κονδύλια δεν σας βλεπω να φέρνετε.

      Διαγραφή
  9. Η κακοπιστία στο έπακρον από τα παραπάνω σχόλια. Κρίνεται κάποιος άνθρωπος και ένας δήμαρχος για το έργο που ακόμα δεν άρχισε. Ωστόσο όμως εγώ θα ήθελα να συμβουλεύσω τον νέο δήμαρχο για τρία πράγματα.
    Πρώτα να ξέρει ότι πρέπει να δείξει ήθος, δεύτερον συνέπεια και τρίτον αγάπη για τον κόσμο που θα του χτυπάει την πόρτα και θα του ζητάει κάτι, μέσα στα όρια των νόμων και της ανθρωπιάς.
    Στο τελευταίο βρίσκεται και η αποφυγή αλαζονείας, οι διακρίσεις και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Επιπλέον να ξέρει ότι στην εξουσία κατοικοεδρεύουν και οι αυλοκόλακες. Αυτοί προς ίδιον όφελος, σου παίρνουν τα μυαλά, σε αποσυντονίζουν από το σωστό δρόμο και σε κάνουν να καβαλάς το καλάμι κατά τον σοφό λαό μας. Με άλλα λόγια κ. Δήμαρχε οι αποφάσεις πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο δικές σου και όχι των άλλων των ανεύθυνων. Και τέλος σου λέω ότι η διαχείριση της εξουσίας είναι σαν την τσέπη. Αν δεν την διαχειριστείς σωστά θα χάσεις όλα σου τα χρήματα.
    Αποθήκευσε τα όλα αυτά που σου είπα κ. Δήμαρχε στο κινητό σου και προπάντων στο μυαλό σου για να τα θυμάσαι. Εγώ πάντως αν ώ μη γένοιτο σε κάποια στιγμή παρεκκλίνεις, θα έρθω στο γραφείο σου να σου τα υπενθυμίσω. Φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε της συμβουλες θαχει συμβουλατορα τον Τασουλη τον Μπινο, αυτον που δεν αλλαζει κομα αυτον που καααααθετεαι και θελει να πληρωνετε ενω εμεις οι μαλακες γαμιομαστε στη δουλια και ο πορφυρογεννητος παλι ειδικος συνεργατης θελει να γινει, αυτοι που μυραζαν ψηφοδελτια του Πασοη.Αντε Μπατση δωστον μια κλοτσια γιατι θα γινει χαμος μ εμας που ιδρωσαμε.

      Διαγραφή
  10. Δυστηχως η Αλμωπια εδειξε για μια ακομη φορα οτι φθονει τους ανθρωπους με γνωσεις κ εμπειρισ συμφωνα με το οτι στατιστικα δευτερη φορα δημαρχο δεν εκλεγει και φυσικα εδειξε οτι αδιαφορει για το κοινο καλο του τοπου
    .πλην του Σελκου ισως και Γιαντση οι αλλοι θα μας χαντακωσουν.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ με όλους εσάς τους "μορφωμένους " που δεν μπορείτε να διαχωρίσετε μόρφωση και παιδεια!!Είμαι φαρμακοποιός με μόρφωση και εμπειρία αλλά για τον τόπο μου προτιμώ έναν άνθρωπο που τον πονάει και όχι έναν δήμαρχο με πτυχίο που κουβαλάει καταβολές παλιών εποχών ..Φτάνει πια με τους παλαιοκομματικους επαγγελματίες πολιτικούς !!Ο δήμος θέλει ανθρώπους να τον νοιώθουν στη βάση του και ο δήμος μας είναι κατά βάση αγροτικός !!Ξεπεράστε επιτέλους τα κόμπλεξ σας όλοι εσείς οι δήθεν καλλιεργημένοι !!Αν είχατε την μόρφωση που τόσο υπερασπίζεστε θα ξέρατε ποιο είναι το καλύτερο για τν τόπο σας !!

      Διαγραφή
  11. Ετοιμαστειτε του χρονου τετοια εποχη αναμενονται εξελιξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηθικό δίδαγμα γίνονται και οι ξυλοκόποι δήμαρχοι στις μέρες μας αλλά θα μου πεις ο αδωνης πουλούσε βιβλία και έγινε υπουργός το επίπεδο της σημερινής Ελλάδας είναι στο υπέδαφος 😂 😂 😂 😂 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσι κραζετε το επαγγελμα του Μπατση απλα να σας θυμίσω οτι η Ελλαδα υποφερει απο την εκλογη των "και καλα σπουδαγμενων"...Ο χρονος θα δειξει, καλη χώνεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το κυρια επαγγελματα της αλμωπιας ποια ειναι; Αγροτες, κτηνοτροφοι και υλοτομοι. Ειναι κακο δλδ που εκλεχθηκε Δημαρχος Αλμωπιας ενα λαικο παιδι οπως ειναι η κυρια μαζα του πληθυσμου της επαρχιας οπου ζουμε; Δεν νομιζω, ισα ισα ξερει που ποναει ο μεροκαματιαρης. Και στην τελικη θα κριθει σε 4 χρονια απο τωρα. Η προκαταληψη δεν βοηθαει κανεναν μας. Ας τον βοηθησουμε ολοι μας γιατι οποιος τον γνωριζει θα δωσει και την ψυχη του για τον τοπο οπου ζουμε ολοι μας και ο ιδιος φυσικα.Εργα θελουμε οχι ρητορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΕ 6-7 ΕΔΡΕΣ ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ..... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ....ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ......ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News