Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Δήμαρχος με μόλις 7 Δημοτικούς Συμβούλους ο Χρήστος Μπάτσης

Χρήστος Μπάτσης - Δημήτρης Βέσκος - Γιάννης Κετικίδης

Πρωτόγνωρα δεδομένα δημιουργεί η απλή αναλογική στους περισσότερους Δήμους της χώρας, αλλά και ιδιαίτερα στο Δήμο Αλμωπίας.

Ο Χρήστος Μπάτσης πέρασε στον δεύτερο γύρο δεύτερος. Έτσι η κατανομή των εδρών των Δημοτικών Συμβούλων, η οποία με το νέο νόμο οριστικοποιείται την πρώτη Κυριακή, του έδωσε 7 Δημοτικούς Συμβούλους, παρά το μεγάλο ποσοστό που έλαβε τη δεύτερη Κυριακή. Την ίδια στιγμή, 8 Δημοτικούς Συμβούλους εξέλεξε ο Σάκης Χατζηδημητρίου, 6 ο Δημήτρης Μπίνος και άλλους 6 ο Νίκος Παρούτογλου. Για να επιτευχθεί πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαιτούνται τουλάχιστον 14 Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι θα πρέπει να υπάρξουν ευρύτερες συνεργασίες και συναινέσεις, ώστε να προχωρήσουν ζητήματα. Πρώτο «κρας τεστ» για το νέο Δήμαρχο, θα είναι η εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν και θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά της η νέα Δημοτική Αρχή. 

Δείτε αναλυτικά που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

15 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Κ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΟΙΚΟΥΣΕ ΜΕ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι δεν καταλαβες; 1+1 κανουν 11.

      Διαγραφή
    2. Ε δεν θα διοικούσε μόνος του ούτε ο Μπίνος με 6!!!!!! Αυτό λέει το άρθρο!!!!! το νέο σύστημα δεν ευνοεί τον Δήμαρχο, όποιος και να είναι!!!!!! Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να συνεργαστεί και με άλλους!!!! Κατάλαβες????? Οπότε μη το παίρνεις προσωπικά!!!!!

      Διαγραφή
    3. 12.48 βοδι εισαι; το ποιο απλο αρθρο, στον Βαφειαδη γιατι απευθηνεσε;

      Διαγραφή
  2. Μπράβο κύριε βεσκο σε παραδέχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειμαι σιγουρος οτι θα αναρωτιεται, μα ποσο βοδια ειναι ο λαος

      Διαγραφή
  3. Θα είναι δήμαρχος μαριονέτα μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορει να τους τελειωσατε ολους τους δεινοσαυρους αλλαο αυτο ειναι αθανατος.
    Βεσκο θελατε βεσκο θα εχετε παρτε τον στα Λουτρα να τα ρημαξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Βεσκο περίμεναν τα λουτρά για να ριμαξουν.
      Τι χαιβανια που είστε. Αέρα Πατέρα μιλάτε ζώα.

      Διαγραφή
    2. Γιατί να ασχολείστε με τα λουτρά ότι και να γίνεται??τόσο μεγάλη ζήλια?

      Διαγραφή
  5. Θα βαλουν και την αλλη που εχει τελειωσει ιεκ λουτροθεραπειας στα οικονομικα να μας ξετιναξει ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Βέσκος εκφράζει το νέο κυριοι. Την ελπίδα του τόπου για το μέλλον.Νέο παιδί είναι.Φρεσκαδούρα!!! Τι? μ αυτό το σύνθημα δεν ψηφίσαμε Μπάτση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Θεσσαλονίκη ο Ζέρβας που είναι νικητής εκλέγει 7 υποψηφίους και ο Ταχιάος δευτερος εκλέγει 11! Συμβαίνει σε πολλούς δήμους λογω του νέου εκλογικού νόμου! Απλά θα χρειαστεί συνεργασίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι λοιπές παρατάξεις οφείλουν να επιλέξουν: Ή θα επιλύσουν όλοι μαζί τα συσσωρευμένα προβλήματα του Δήμου, εδώ και δεκαετίες, με Δημαρχιακή Αρχή την παράταξη Χ. Μπάτση... Ή, θα προσπαθούν να θέτουν διαρκώς εμπόδια χωρίς επιλύσουν τις εκκρεμότητες αυτές, ταλαιπωρώντας τον Δημότη, και συνεχίζοντας να δημιουργούν νέα προβλήματα. Συνεργασία, για τον δημότη, το αυτονόητο προαπαιτούμενο. Τα λοιπά προφάσεις ενόχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ή, θα προσπαθούν να θέτουν διαρκώς εμπόδια χωρίς επιλύσουν τις εκκρεμότητες αυτές, ταλαιπωρώντας τον Δημότη," ΦΤΩΧΗ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΝ Κ.ΜΠΑΤΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News