Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Θ. Μουρατίδης: «Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε σαν κοινωνία τους επαγγελματίες πολιτικούς;»

Γράφει ο Θεόδωρος Μουρατίδης

Με μεγαλη μου λυπη διαπιστώνω καθημερινά πως το προσωπικό συμφέρον είναι για ακόμη μια φορα πανω απ' το συλλογικό! Σαν σύνολο θα πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που αποβάλουμε τέτοιου ειδους συμπεριφορές.

Αναφέρομαι φυσικά στην μεταπήδηση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από το ένα άκρο στο άλλο. Με βασική δικαιολογία την επανεκλογή για την διατήρηση μιας θέσης και φυσικά των χρημάτων που αυτή επιφέρει.

Η πολιτική είναι λειτούργημα και όχι θέση στο δημόσιο τομέα για να "πεφτεί" ο μισθός. Θελουμε όντως να μας κυβερνούν τέτοιου είδους προσωπικότητες; Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό!

Θεόδωρος Μουρατίδης
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου
"Η Αλμωπία της Καρδιάς μας"

20 σχόλια:

  1. Και όταν καλέ μου φίλε βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τον συνδυασμό που ήσουνα , τι θα πρέπει να κάνεις; Να μείνεις στο παλιό και να υποφέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ απλα πας σπιτι σου χωρις να γινεσαι περιγελος απο τον εναν συνδυασμο στον αλλον μονο κ μονο για το 1500 φιλαρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ τι δουλειά κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τεχνικό γραφείο έχει το παιδί. Ελεύθερος επαγγελματίας. Εσυ;

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ φίλε κ συντοπίτη Θοδωρή, θα χαρώ να εκλεγείς κ τον μισθό σου να τον χαρίζεις κάθε μήνα..έτσι γιατί είσαι υπεράνω κ θέλεις πάνω απ'όλα το συλλογικό καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγγνωμη αλλα δεν νομιζω οτι αν κατι δεν παει καλα φταιει ο συνδυασμος και μονο. Μαλλον κανεις και συ κατι λαθος. Και με το να γυρνας απο συνδυασμο σε συνδυασμο μονο και μονο για να εκλεγεις δςν σε τιμαει κιολας. Ο κοσμος βλεπει δεν ειναι χαζος που με το που βγαινει απο τη θεση παει απεναντι. Τι κανει νιαου νιαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέρουσα άποψη από ένα ΝΕΟ και πολλά υποσχόμενο επιστήμονα και άνθρωπο. Έχω να πω ένα μεγάλο ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενώ αυτοί που έχουν κατασπαταλησει δημόσιο χρήμα και σήμερα πρέπει να τα γυρίσουν Πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εσυ αγόρι μου αν είχες δουλειά δεν θα έμπλεκε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτές είναι υποψηφιότητες! Νέοι καταρτισμένοι! μπράβο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεοδωρε είμαστε μαζί σου. Καιρός να βγει κάποιος απτο χωριό μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΝΕΑΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Η ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ.ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν τον γνωριζω τον νεαρό, αλλά οι απόψεις του μου δίνουν την ελπίδα και πιστευω ότι κατι καλλίτερο θα προκύψει για τον Δημο μας απο την ενασχόληση τετοιων ανθρωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ήμουν σίγουρος για το αν θα ψήφιζα Μπίνο, αλλά με κέρδισες ρε μεγάλε! Ακούγονται τα καλύτερα για σένα. Μπράβο σου κ μπράβο κ στον Μπίνο για το νέο κ καταρτισμένο ψηφοδέλτιο που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εμείς σχολιάζουμε το πόσο λίγος μπορεί να είναι ένας νέος αν δεν έχει όλα όσα χρειάζονται και ο Βαφειάδης δημοσιεύει κοπλιμέντα.Αυτό ειναι δημοκρατία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δημοκρατια ειναι οπως ελεγε ο Χαρυ Κλιν να σου λεω ελευθερα αντε και γαμησου

      Διαγραφή
    2. μα τόσο κόμπλεξ με τους νέους; λες και οι μεγαλύτεροι εχουν ολα τα προσόντα;....εκτός της αρπαχτής φυσικά, εκει ειναι καθηγητές.και για να μην ξεχνιόμαστε η γενιά που κατέστρεψε αυτη τη χώρα νάτη νάτη ειναι η γενιά σας.

      Διαγραφή
  16. Μπράβο νεαρέ. Οι Υπ σύμβουλοι πρέπει να έχουν αποψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός και μου είναι αδιανόητο να κατεβαίνουν υποψήφιοι σύμβουλοι άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας που έχουν υποστεί βίαια φτωχοποίηση στο εισόδημά τους σε συνδυασμούς υποψηφίων δημάρχων υποστηρικτών πολιτικών χωρών, πολιτικών μνημονιακών χώρων υπέρμαχων της φτωχοποίησης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News