Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της η Δέσποινα Καλδερεμτζή

Συνάντηση της Δέσποινας Καλδερεμτζή με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ARIDAIA NEWS

Την υποψηφιότητά της για Περιφερειακή Σύμβουλος Πέλλας με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, ανακοίνωσε η Δέσποινα Καλδερεμτζή.

Η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Αλμωπίας, επιβεβαίωσε έτσι το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Aridaia News και είναι έτοιμη να δώσει μία νέα μάχη που αφορά ολόκληρο το Νομό μας.

Στην πρώτη της δήλωση η κ. Καλδερεμτζή ανέφερε τα εξής:

«Φιλες και φίλοι.

Με μεγάλη μου τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Απόστολου Τζιτζικωστα ώστε να συμμετάσχω στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Εύχομαι καλό και τίμιο αγώνα σε όλους τους συνυποψήφιους μου».

3 σχόλια:

  1. Λία Όρλη / Ασφάλειες5 Απριλίου 2019 στις 10:18 μ.μ.

    Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα.Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου.Με την ψήφο το μέλλον των παιδιών σου.
    Αβραάμ Λίνκολν

    Δέσποινα καλή επιτυχία!
    Ασφάλειες Λία Όρλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί γίνεται ρε παιδιά εκεί στην Νεα Δημοκρατία; Πού ειναι κ. Περιφερειαρχα ο Λάκης Βασιλειάδης εκ Γιαννιτσών; Θα ειναι και πάλι υποψήφιος ή όχι; Κουβέντα δεν λέτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ......
    ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΓΙΝΑΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News