Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Συντροφικά «μαχαιρώματα»: Εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια η Κατερίνα Μπαγκή

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της Κατερίνας Μπαγκή

Αποσύρεται τελικά η προαναγγελθείσα υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπαγκή ως Περιφερειακής Συμβούλου Πέλλας με το συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό, ότι η κ. Μπαγκή θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο, ωστόσο σήμερα με δήλωσή της η ίδια αποκαλύπτει ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφια, εξαπολύοντας μια σφοδρή επίθεση σε… συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση της Κατερίνας Μπαγκή:

Μετά από πρόταση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και προσωπικής συνεννόησης με τον κ. Χρήστο Γιαννούλη δέχτηκα να βοηθήσω το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Όμως η καλύτερη δυνατή επίδοση του ψηφοδελτίου του κυρίου Γιαννούλη στη Κεντρική Μακεδονία μάλλον δεν αποτελεί επιδίωξη και των αξιωματούχων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, οι οποίοι έθεσαν ισχυρότατες ενστάσεις για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο.

Κατόπιν τούτου δεν θα είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό του κυρίου Γιαννούλη «Κοιτάμε Μπροστά» επειδή μάλλον κοιτάμε πίσω ακλουθώντας αναχρονιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε τοπικούς κομματάρχες τύπου «Γκόρτσου» και «Μαυρογιαλούρου»!

Ο καθένας ας κριθεί για τις αποφάσεις του.....

33 σχόλια:

  1. Με τις αποψεις τις ουτε στον συριζα δεν την δεχονται. Φαντασου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους ας κοιτάξουμε λιγο τα του οίκου μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άτιμο το καλάμι είναι πολύ ατίθασο όταν το καβαλάς. Θέλει προσοχή. Πήραν τα μυαλά σου αέρα κοπέλα μου. Ίσως δεν φταις εσύ γι αυτό. Ίσως κάποιοι σε έκαναν να πιστέψεις ότι είσαι αστέρι. Η σεμνότητα και η ταπεινοτητα είναι προσόντα. Δεν είναι μειονέκτημα. Προσγειωσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ... ΠΩς ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΥΤΟς Ο ΤΟΠΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕς ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ... ΣΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ..... ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! Ε ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε κοπελα μου μην αυτογελοιποιεισαι με τοσα ψεματα, οι μερες που ο μπαμπας σε εβαζε σε κομματικο πρασινο μεροκαματο περασαν χωρις επιστροφη, κατσε βγαλε λιγους ακομη μηνες μεροκαματο στο γραφειο που χανει τα αυγα και τα πασχαλια
    Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι αυτή που κλαιει γα την μίρκα γκινοβα;; καλά την κάνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΜΠΑΓΚΗ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δουμε ρε Σηφακη,ποιον υποψηφιο θα βαλης,αν βρης,εφαμιλλο η καλυτερο απο την Μπαγκη.Στα Δημοτικα,τα σκατωσες,λιαν επιεικως,στη δε Περιφερεια,τα παρασκατωσες.Εισαι πολυ λιγος.ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινα καθε εμποδιο για καλο.Η πολιτικη ετσι ειναι, μια σε ανεβαζει μια σε ριχνει(ενας φιλος απο τα παλια...σιγα μην κλαψω, σιγα μην φοβηθω...keep walking)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το ουράνιο τόξο δεν κατεβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ...ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΣΟΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε φιλε εσι που λες για το ουρανιο τοξο για πες ποντιος εισαι η ντοπιος για να σου απαντισο αναλογος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλάχος ειμαι φίλε απ την περίκλεια, περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
    2. οι βλάχοι δεν σχολιάζουν έτσι φίλε...τις εμμονές με τα εθνικά θέματα όλοι ξέρουμε ποιάς καταγωγής άνθρωπο τις έχουν...

      Διαγραφή
  14. Ολοι οι χρυσαυγιτες δεξιοι χαρηκατε ομως τετοιον ρατσισμο γυρω απο την καταγωγη της κατερινας και με το τι τραγουδια και χορους χορευουν οι ντοπιοι μονον στην αριδαια υπαρχει μην ξεχνατε την μακεδονια οι ντοπιοι την απελευθερωσαν οι υπολοιποι ηρθαν επισκεπτες σε ελευθερη περιοχη διχως αγωνες αυτη ειναι η αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά τώρα, λιγότερο μυαλό και απο μια φέτα τόστ εχεις, τι σχέση εχουν αυτά που λές με το ολο θέμα; γιατί προσπαθεις να δημιουργήσεις καταστάσεις; ειλικρινά εισαι για φτύσιμο ανόητο ανθρωπάκι.

      Διαγραφή
    2. δεν υπαρχουν ντοπιοι βρε γιδι, δεν υπαρχει φυλη ρατσα ντοπιοι, ντοπιοι ειναι ολοι πλεον που ζουν εδω, Μακεδονες ειμαστε, Ελληνες Μακεδονες.

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχουν και πόντιοι. Μπορείς ρε μάγκα να το πεις;

      Διαγραφή
    4. ...φυσικα και υπαρχουν ποντιοι, οπως υπαρχουν Μακεδονες Κρητικοι βλαχοι θρακιωτες, τι δεν καταλαβαινεις 11.46; κοπρια εχεις στο μυαλο σου;

      Διαγραφή
    5. Ντόπιος, αρσενικό.Αυτός που γεννήθηκε και ζει σ αυτόν τον τόπο.{σιγά μη το κατάλαβες}

      Διαγραφή
  15. ρε παιδιά μήπως μερικοί νομίζουν ότι ακόμα κυβερνάνε οι μπασκίνες? άλλαξαν οι εποχές...μερικοί μάγκες του κατοχικού κράτους κρυφτείτε ...έρχονται κι άλλες αλλαγές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άλλο ντόπιοι άλλο πρόσφυγες,με 100 χρόνια διαμονής σε έναν τόπο λέγεσαι ντόπιος;έλεος ρε παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κακως απαντάς στο σκοπιανό σκουλίκι, αυτος ειναι γεμάτος μίσος για κάποιους ανθρωπους, τέτοιοι τύποι ουτε για λίπασμα κάνουν οταν ψοφήσουν

      Διαγραφή
  17. Όσοι βλέπουν Σκοπιανούς στα όνειρα τους πρέπει να είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια με αυστηρότητα τουρκικού τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΦΗΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!! ΠΛΗΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΕ ΚΑΤΕΡΊΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕΣ.. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΘΈΛΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ... ΚΟΊΤΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ. ΚΆΝΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΉ... ΈΝΑΣ ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΖΑΚΡΗ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΡΙΜΑ ...

      Διαγραφή
    2. Έχασε η Βενετία βελονι

      Διαγραφή
  20. Μα τι κακό έκανε ?
    Απλα αυτόπροτάθηκε και άφησε να εννοηθεί οτι την θέλουν και το παίζει δύσκολη.
    Μήπως και γινόταν στραβη και την ζητούσαν στα αλήθεια.
    Όμως φρούδες ελπίδες και όνειρα για την κεντρική πολιτική σκηνή.
    Ουτε στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου σας δεν μπήκες ,άντε στο χωριό σου και πολύ είναι.
    Φτάνουν οι μαιμουνιες και τα τσαλιμια σου.
    Απο ΠΑΣΟΚ σε Σύριζα και βασταζος της ντορκας.
    Κλάψου σε αυτήν τώρα μπασ και δε βολεψει πουθενά ωσ τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ Η ΜΙΡΚΑ ??? ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΛΑΙΜΕ !!! ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΛΕΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φιλε λες αυτο που λες για την κατερηνα οτι ειναι η μιρκα... εγω να σε ρωτισω ομως οταν ηρθε ο προπαπου σου εδω βρηκε της κατερηνας τον προπαπου εδω η της κατερηνας ο προπαπους βρηκε τον δικο σου εδω πες μου να ξερω..

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News