Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Έτοιμος ο σταθμός «Σιντριβάνι» του Μετρό Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Ο πρόεδρος του Αττικό Μετρό άναρτησε φωτογραφίες σε twitter και Facebook

Έτοιμος είναι ο σταθμός "Συντριβάνι" του Μετρό Θεσσαλονίκης, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε., Γιάννης Μυλόπουλος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σταθμός Σιντριβάνι - Έκθεση θα ανοίξει για το κοινό το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου με μια θεατρική παράσταση - έκπληξη του ΚΘΒΕ.

Μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες σε twitter και facebook από την επιθεώρηση που έκανε στο χώρο.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News