Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Στο πλευρό των μαθητών ο Δήμαρχος Αλμωπίας: Τραγούδησαν όλοι μαζί το «Μακεδονία ξακουστή» και σήκωσαν ψηλά τις σημαίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Στο Δημαρχείο κατέληξε η πορεία των μαθητών της Αριδαίας, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με συνεργάτες του.

Εκεί, τραγούδησαν όλοι μαζί το «Μακεδονία ξακουστή» και ύψωσαν ψηλά τις σημαίες.

Συγκλονιστικές στιγμές, από μια νεολαία που έχει ξεσηκωθεί κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και κατά της παραχάραξης της ιστορίας.

Δείτε το βίντεο:

11 σχόλια:

  1. Δεν σας έχει μείνει ελάχιστη φαιά ουσία στον εγκέφαλο για το που οδηγείται τα νέα παιδιά στη προσπάθεια σας να κάνετε τον Κούλη πρωθυπουργό .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη σχέση ο κούλης? με την Μακεδονία μας? η Μακεδονία δεν εχει κομματικά χρώματα! αυτά μας φάγανε τόσα χρόνια!

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΙΔΙΆ! ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΑΛΒΑΝΕ;ΟΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ;ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς που έχετε το θράσος να μας πιάσετε στο στόμα σας νομίζω πως εκτός από αγενείς είστε και κουφοι. Όπως όλοι γνωρίζουμε η διαμαρτυρία εγίνε καθαρά για το θέμα της ονομασίας τω Σκοπίων. Η Αλβανία που κολλάει σε όλο αυτό; μηπως σας πληροφορησαν λάθος; το συνθημα μας ήταν "Σκοπιανε δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ" που είναι και η πραγματική αλήθεια! Δικαίωμα μας αν χάσαμε 2η μέρα σχολείου ή και ολόκληρη εβδομάδα. Εμείς υστερούσε στη μάθηση το θέμα το δικό σας ποιο είναι;

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη αλλά αυτό που είπες μόλις τώρα ήταν επιεικώς απαράδεκτο,τα παιδιά φώναζαν ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΈ σκοπιανε,οπότε πριν μιλήσεις σκέψου και ρώτα αν ισχύει κάτι τέτοιο. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!!! ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

      Διαγραφή
  4. Όταν τραγουδούν το ΜΑΪΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και άλλα σκοπιανά αλυτρωτικά τραγούδια στα πανηγύρια και στους χορούς τι κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Οι φιλισκοπιανοι ηταν απών από το σημερινό συλλαλητηριο!!

      Διαγραφή
  5. Το μόνο που θέλω να δω είναι ανάλογες κινητοποιήσεις μαθητών να γίνονται μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων ή έστω μέσα στο ΣΚ. Επιπρόσθετα, ναι, να τραγουδήσουμε το Μακεδονία ξακουστή και τον εθνικο ύμνο (ρωτήστε 10 μαθητές ποιος τον έγραψε - είμαι σίγουρος ότι οι μιαοι δεν θα ξερουν) αλλα τι κερδιζουμε μειωνοντας αλλους λαους με συνθηματα των ειδικών δυνάμεων και το ”δεν θα γίνεις Έλληνας πότε Αλβανε, Σκοπιανε κτλ". Τι δουλειά έχουν τέτοια αυνθηματα σε τέτοιες συγκεντρώσεις; Έλληνας σημαίνει αγαπάω την Ελλάδα και θέλω να την πάω μπροστά, να την κάνω καλύτερη με πράξεις και όχι με λόγια και την ιστορία των αρχαίων Ελλήνων και του Βυζαντίου. Αυτοί εγραψαν ιστορια στον πολιτισμό, στις επιστήμες. Εμεις γράφουμε ιστορία μιλώντας για αυτούς; Έλληνας σημαίνει αγαπάω αγαπάω την Ελλάδα και όχι μισώ τους άλλους. Η ιδιότητα του Έλληνα δεν σημαίνει αυτόματα ότι είμαι καλύτερος από τον Αλβανό, τον Τούρκο τον Σκοπιανό. Η πορεία του κάθε ανθρώπου ξεχωριστα κάνει κάποιον καλύτερο από κάποιον άλλον ανεξάρτητως εθνοτητας, καταγωγής κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε χρόνο, πάντα τέτοιο καιρό έχουμε καταλυψεις στα σχολεία. Διαμαρτυρίες με ανοιχτά σχολεία δεν μπορούν να γίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν υπάρχει ένα τόσο σημαντικό ζητημα προδοσίας της πατριδας μας ναι να κανουν οσες καταληψεις θέλουν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News