Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Γυμνάσιο Φούστανης: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες

Υπό κατάληψη βρίσκεται και το Γυμνάσιο Φούστανης, καθώς οι μαθητές θέλουν να στείλουν κι αυτοί ένα δυνατό μήνυμα κατά της παραχάραξης της ιστορίας.

Δείτε φωτογραφίες:









5 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά! Εκφράζουν την Ελληνική Ψυχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρέπει να έχουμε υψηλές αξίες και να τις διδάσκουμε στα παιδιά μας.Μια αξία ειναι η πατρίδα ,η ελευθερία η δημοκρατία.Και η Οικογένεια.Για παράδειγμα πόσο ψηλά έχουμε τους γονείς μας στις δύσκολες στιγμές τους? Τι παράδειγμα δίνουν κάποιοι από μας όταν οι παπούδες είναι στο νοσοκομείο κι εμείς το παίζουμε τρελίτσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει σημασία ποιος Έλληνας διαμαρτύρεται για την αδικία που γίνεται σε βάρος της Πατρίδας του; Αν ανήκει στη ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕκλπ Όχι φυσικά. Γιατί ρε κυβερνώντες, όταν θα τους χρειασθεί η Ελλάδα σαν στρατιώτες στον πόλεμο ή τώρα στην ειρήνη που πληρώνουν φόρους, τους κάνει αυτό τον διαχωρισμό; Ντροπή λοιπό να λέτε αυτά τα χαζά περί κομματικοποίησης, ειδικά αυτών των διαμαρτυριών, επειδή κάνατε την πατάτα και υπογράψατε κατ' εντολή άλλων, με το αζημίωτο φυσικά, μια συμφωνία που ουσιαστικά πουλάτε την Μακεδονία στους ξένους! Για την ντροπή αυτή δεν θα σας ψηφίσουν ούτε οι οπαδοί σας στο κόμμα και όχι μόνο οι αντίθετοι με αυτό.
    Βουλευτές του Νομού, τώρα τελευταία που κάνετε πως ενδιαφέρεστε για τον τόπο μας, γιατί ουσιαστικά θέλετε να σταθεροποιήσετε μονάχα την καρέκλα σας[ άλλωστε φαίνεται αυτό από τους καυγάδες σας στη Σκύδρα] πάρτε θέση και αλλάξτε συμπεριφορά στο καυτό αυτό θέμα που προκάλεσε το κόμμα σας. Ο κόσμος αύριο που τον τσίπρα και τον κοτζια, σαν μεγάλους πολιτικούς θα τους φυλάνε χωροφύλακες και θα χάνονται στην ανωνυμία , εσάς θα σας κράζει γιατί θα είστε ανυπεράσπιστοι στις προκλήσεις τους. Χτές ακόμα φύγετε ήρωες από το κόμμα αυτό.
    Ένας ταπεινός σας φίλος. Ειλικρινά όχι φασίστας και εθνίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News