Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

611.000 ευρώ για την αισθητική αναβάθμιση της Τ.Κ. Λουτρακίου

O Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί αυτή η σημαντική χρηματοδότηση

Την εγγραφή στον προϋπολογισμό 611.000 ευρώ που αφορά το έργο «Αισθητική αναβάθμιση Τοπικής Κοινότητας Λουτρακίου», ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, κατόπιν εισήγησης του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Τσιμτσιρίδη.

Ένα έργο, του οποίου το κόσμος είναι σχεδόν διπλάσιο από το συνολικό κόστος του ετήσιου Τεχνικού Προγράμματος, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος για την εξασφάλιση επιπλέον χρηματοδοτήσεων. Και όλα αυτά, σε μια εποχή που για να φέρεις χρήματα στον τόπο απαιτείται μεγάλη προσπάθεια.

Για τη συγκεκριμένη παρέμβαση, υπήρξε συνεργασία του Δημάρχου με τη Βουλευτή κ. Θεοδώρα Τζάκρη και το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).

Πιο συγκεκριμένα, το έργο προβλέπει την κατασκευή λιθόστρωτων δρόμων και τη φωταγώγησή τους, με στόχο την αισθητική αναβάθμιση του οικισμού και θα συνεισφέρει τόσο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, όσο και στην ενίσχυση της επισκεψιμότητάς του.

Πρόκειται για μια παρέμβαση σε ένα κατεξοχήν τουριστικό χωριό, που παρά το γεγονός ότι υποδέχεται εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, δεν έχει τύχει της προσοχή που θα έπρεπε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί αυτή η σημαντική χρηματοδότηση.

9 σχόλια:

  1. Επιτέλους δώστε λίγη σημασία και στον Μεγαπλάτανο. Εδώ και καιρό φωνάζουμε για τους άθλιους δρόμους, τη μπέλιτσα που άρχισε να είναι επικίνδυνη, τον φωτισμό του χωριού που είναι μονο στη πλατεία και στην εκκλησία και το κτίριο της Κοινότητας που επίσης είναι σε άθλια κατάσταση.
    Είμαστε το μοναδικό χωριό που δεν είδε έργο ουσίας μέχρι σήμερα από τον αδιάφορο για μας δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάτε να πάρετε ψηφους μόνο από το Λουτράκι τον μαιο. Ότι δίνεις θα πάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με το ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους δόθηκαν λεφτά στους δήμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να σας φανεί απίστευτο, αλλά ισχύει και θα το πω για πολλοστή φορά. Υπάρχει ένας χωματόδρομος 30 μέτρων που οδηγεί στο σπίτι μου, στο Μοναστηράκι. Όταν βρέχει η πρόσβαση είναι εφικτή μόνο με τρακτέρ. Από το 2.000 μέχρι σήμερα που έχω υποβάλει το αίτημα, έχω τρέξει, συζητήσει, παρακαλέσει τόσες φορές και σε τόσες διαφορετικές δημοτικές αρχές, που δεν γνωρίζω πλέον τι μπορώ να ελπίσω.
    Ευθύμης Ερμείδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα αιτήματα των πολιτών δεν ανταποκρινονται. Απορώ γιατί υπάρχει το κισέ.

      Διαγραφή
  5. αναβαθμιστε την αισθητικη της Αριδαιας και του Λουτρακιου και αφηστε τα υπολοιπα χωρια μεσα στη βρωμια, ελεος πια καντε κατι και για τουςυπολοιπους οικισμους !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Λουτράκι είναι το μοναδικό χωριό στο οποίο δεν έχει γίνει ούτε ένα έργο μέχρι στιγμής και το μοναδικό χωριό που φέρνει χρήματα στην Αλμωπια. Ελπίζω να υλοποιηθεί σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News