Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Κυβερνητικός εκπρόσωπος ΠΓΔΜ: «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ με Σπυράκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού Zoran Zaev με την κ. Μαρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας"

«Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση Ζάεφ-Σπυράκη» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Μίλε Μποζνακόφσκι με αποκλειστική δήλωσή του στο «IBNA» και στο «Star».

Σε ερώτηση για το αν η συνάντηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της πΓΔ της Μακεδονίας ήταν τυχαία ή συμφωνημένη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της πΓΔΜ Mile Bosnjakovski, απέφυγε να απαντήσει και δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του Ζόραν Ζάεφ και της Μαρίας Σπυράκη.

Συγκεκριμένα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης της πΓΔ της Μακεδονίας Mile Bosnjakovski δήλωσε «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού Zoran Zaev με την κ. Μαρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ό Πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε (σ.σ. ο Πρωθυπουργός) και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες».

Δείτε τη δήλωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

6 σχόλια:

  1. Είναι ντροπή και μόνο θλίψη προκαλεί, να εξαρτώνται οι δικές μας πολιτικές εξελίξεις, ένα κράτος με μεγάλη ιστορία, από τις πολιτικές εξελίξεις ενός άλλου κράτους που μόλις χτες φύτρωσε σαν μανιτάρι και αποτελείται από ένα συνονθύλευμα εθνοτήτων και θέλει να κλέψει το όνομα το δικό του. Αλήθεια κ βουλευτές του νομού μας, υπέρμαχοι της πολιτικής της κυβέρνησής σας, έχω απορία για το πως θα ονομάζεστε εσείς μετά την ολοκλήρωση της άριστης κατ' εσάς συμφωνία. Έλληνες Μακεδόνες, Βορειοελλαδίτες ή απλώς Μακεδόνες υπαγόμενοι πλέον σε ένα άλλο κράτος, τη Μακεδονία των Σκοπίων; Γιατί να ξέρετε ότι ο τελικός σκοπός των ξένων αυτός είναι. Να γίνει μια Μακεδονία που για την Ελλάδα θα φτάνει μέχρι τον Όλυμπο Τώρα υπό το πρόσχημα της Β. Μακεδονίας, ύστερα της Νότιας που έχουμε κατ' αυτούς εμείς και τέλος της ένωσης των δύο σε ΜΙΑ. Και τελικά πάλι, ο Μ. Αλέξανδρος σλάβος, η Θεσσαλονίκη σόλουν και πρωτεύουσα του νέου κράτους! Προσέξτε κ βουλευτές, όλα αυτά από κάποιους που βαφτίζονται αριστεροί και πίνουν νερό στο όνομά της για την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της κουλτούρας των λαών, ΕΚΤΟΣ από τον δικό τους. Αστείο! Τώρα τι έκανε η Σπυράκη, που και αυτή όπως και εσείς ως περιπλανώμενοι Ιουδαίοι ψάχνατε και ψάχνετε κόμμα να στεγαστείτε και να έχετε καρέκλα,ίδε τζάκρη, λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο. Είναι γνωστά τα τερτίπια σας σχετικά με τις προπαγάνδες] βλ τζανακόπουλος] κτλ Αυτά δεν σας τα λέει ακροδεξιός αλλά Έλληνας που θέλει το καλό της Πατρίδας του και το καλό των συμπατριωτών του. Αν απαντήσετε, απαντήστε επί της ουσίας και όχι με την μπάλα στις κερκίδες [Φίλε Σταύρο δεν πιστεύω να τα ζβήσεις!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμένεις απάντηση απ τους βολευτές; ξέχασε το, τρώνε πίνουν στην υγεια του κοροιδου ελληνικου λαου, με μια λέξη.....δεν σε γαμάνε

      Διαγραφή
  2. Σταύρο, όταν βρίζουν στα σχόλια κάποιοι χυδαία και συ τα αναρτάς δεν νομίζω να σε τιμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε μια εποχή παγκόσμιου ψευδους το να λες την αλήθια ειναι μια πράξη επαναστατική

      Διαγραφή
  3. Ολος ο πλανητης βρισκει επιτυχια τη συμφωνια για όλους.Εμεις σταθερα με το βλέμα στο παρελθον λέμε τα δικα μας.Θα μαθουμε να χτιζουμε συμαχιες? Θα μαθουμε να προχωράμε? Ή θα συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε με τα βιώματα των γερόντων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αχαριστία στο έπακρον! Χάρη σ' αυτούς τους γέροντες εσύ τώρα υπάρχεις και εκφράζεσαι ελεύθερα, 10.20, όπως εκφράζεσαι. Και την ιστορία σου, αν την σέβεσαι πού την πας. Στο καλάθι των αχρήστων προφανώς. Και να ξέρεις αυτοί άνθρωποι που τώρα παλεύουν να γίνουν κράτος, για μια ΙΣΤΟΡΙΑ κάνουν τα πάντα. Γιατί να ξέρετε λαός που δεν ξέρει την ιστορία του ή δεν έχει, χάνεται. Βεβαίως να κοιτάμε μπροστά. Όμως έχοντας οδηγό και το παρελθόν μας. Έτσι είναι κύριοι. Τις μάχες και τις στρατηγικές που εφάρμοσε ο Μ Αλέξανδρος στις μάχες, τις διδάσκουν σήμερα σε ξένες στρατιωτικές σχολές. Εμείς! Τον Πλάτωνα τον Αριστοτέλη στα καλύτερα ξένα Πανεπιστήμια Και εμείς. Όλα τα απεμπολούμε για να φανούμε αρεστοί σε ποιους. Στους επικριτές μας, γιατί τους λέμε το ένδοξο παρελθόν μας. Δεν φταίτε-φταίμε εμείς γι αυτή την κατάντια. Όλα τα φταίει η λάθος πολιτική των κυβερνήσεων στην εκπαίδευση. Γι αυτό λες-λέμε τα παραπάνω φίλε μου. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News