Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Συντήρηση πεζοδρομίων στα Λουτρά Πόζαρ

Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την αισθητική εικόνα της Λουτρόπολης και να δώσουμε ασφάλεια στην μετακίνηση των επισκεπτών μας

ΔΑΠΑΝΗ 7.218,29 €
ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΓΙΑΓΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΔΙΑ ΕΣΟΔΑ

Έγινε συντήρηση των πεζοδρομίων των Λουτρών Λουτρακίου, από την είσοδο της Λουτρόπολης και ως το τέλος του Αλεξάνδρειου Υδροθεραπευτηρίου, με σκοπό την αποκατάσταση των προβλημάτων, που είχαν παρουσιαστεί με την πάροδο του χρόνου και την καταστροφή των πλακών από το παρκάρισμα των αυτοκινήτων και για να υπάρξει η ασφαλής μετακίνηση των λουομένων - επισκεπτών της επιχείρισης.

Έγιναν εργασίες καθαίρεσης κατεστραμμένων πλακών πεζοδρομίου συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. Έπίσης καθαρίστηκε το σαθρό υπόστρωμα σε βάθος έως 8 εκ. με το χέρι. Έγιναν εργασίες συμπλήρωσης πεζοδρομίων με ελαφροσκυρόδεμα και τοποθέτησης τσιμεντόπλακων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Επιχείρισης κ. Δημήτρης Μπίνος: Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την αισθητική εικόνα της Λουτρόπολης και να δώσουμε ασφάλεια στην μετακίνηση των επισκεπτών μας, με τελικό στόχο την αύξηση του ποσοστού της τουριστικής κίνησης στην περιοχή μας.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News