Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Καταιγιστικός ο Δήμαρχος στο Λουτράκι: 600.000 ευρώ για ανάπλαση - Στο χωριό ποσοστό των εσόδων της Λουτρόπολης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΜΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ"

Την ανακοίνωση σημαντικών ενεργειών και παρεμβάσεων από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, σηματοδότησαν τα 20α Ποζαρίτικα που πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, γιατί όπως είπε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου τήρησε την περσινή του δέσμευση και ο λόγος του ήταν σπαθί. Επίσης, υπήρξαν θερμές ευχαριστίες για τη βοήθεια που παρείχε η δημοτική επιχείρηση των Λουτρών στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Πόζαρ.

Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ανακοίνωσε και νέα βοήθεια στο Σύλλογο, ο οποίος όπως είπε συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Και συνέχισε: «Πολλές φορές λέγονται πολλά. Κατηγορούμαι ότι στηρίζω το χωριό του Λουτρακίου. Όμως το χωριό δεν έχει δει εκείνα τα σημαντικά έργα που χρειάζονται ώστε να αναδειχτεί τουριστικά. Θα έλεγα ότι είναι λίγο αδικημένο. Γι’ αυτό το λόγο έγινε μεγάλη προσπάθεια, ώστε αύριο –όπως με ενημέρωσε και η κ. Τζάκρη, στο Υπουργείο Εσωτερικών να γίνει ανάρτηση 600.000 ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπλαση του Λουτρακίου, όπως είναι ο δρόμος από το άγαλμα του Καπετάν Γαρέφη μέχρι τη διασταύρωση με πλακόστρωτα και φωτισμούς, ο δρόμος μπροστά από την εκκλησία μέχρι πάνω στη διασταύρωση θα ασφαλτοστρωθεί γιατί η κατάσταση είναι χάλια και από την είσοδο των Λουτρών μέχρι τα ξενοδοχεία θα αλλάξουμε τον φωτισμό γιατί πολλές φορές δημιουργούνται προβλήματα».

Επίσης, ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Προσπαθήσαμε αρκετά, νοικοκυρέψαμε πράγματα, με αποτέλεσμα πέρσι να συνεισφέρουμε 40.000 ευρώ για τα αγροτικά ζητήματα του Δήμου, ενώ φέτος ανακοινώσαμε την αγορά ασθενοφόρου, κάτι που το έχει ανάγκη η περιοχή μας. Επίσης, σχεδιάζουμε την αγορά απορριμματοφόρου, καθώς ξέρετε τα προβλήματα που δημιουργούνται με τους πολλούς επισκέπτες, ώστε να μη βλέπουμε την εικόνα με τα σκουπίδια. Αφού μπορούμε θα το κάνουμε, έχουμε αξιοπιστία, δουλέψαμε αρκετά, είμαστε τίμιοι διαχειριστές των χρημάτων αυτής της επιχείρησης και γι’ αυτό έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε πράγματα που θα βοηθήσουν αυτόν τον τόπο».

Ο κ. Μπίνος προχώρησε και ένα βήμα παραπάνω και δήλωσε: «Κάποτε η δημοτική επιχείρηση απέδιδε ένα ποσοστό από τα κέρδη στο Λουτράκι. Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει πάλι αυτή η πρόταση και θα την κάνω αυτή την πρόταση, ώστε ένα αρκετά καλό ποσοστό από τα κέρδη να πηγαίνει για την τουριστική ανάπτυξη του Λουτρακίου. Δεν είναι εγωιστικό, αλλά είναι ουσιαστικό. Είναι αυτό που πρέπει να αποδώσουμε σε αυτόν τον άξονα, ο οποίος συμβάλει ώστε να πετύχουμε την αύξηση του τουρισμού και των εσόδων».

Και κατέληξε: «Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά και είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτών των ετών. Το Λουτράκι είναι ο άξονας, πρέπει να το προσέξουμε, γιατί βοηθάει όλο το Δήμο. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που στέκεστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και να ξέρετε πως όσο είμαστε εδώ θα σας βοηθάμε, γιατί διαχειριζόμαστε με σύνεση την περιουσία αυτή και γι’ αυτό περισσεύουν». .








10 σχόλια:

  1. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ,ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Κ ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ.... ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ! ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραπάνω αρθρο αυτό σου λέει,οτι πρέπει να γίνουν εργα στα Λουτρα και Λουτρακι ετσι ωστε να υπαρχει περισσοτερος τουρισμος που σημαινει περισσοτερα εσοδα για τν Δημο.Αν δν καταλαβαινεις τα βασικα κλεισε τν υπολογιστη γτ μονο κλαψα εισαι.Το τελευταιο εργο στο Λουτρακι εγινε επι εποχη Μπινου (οδοντίατρου) το πεζοδρομιο στν κεντρικο δρομο.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ ΔΕ Σ΄ΑΡΕΣΕΙ! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ(ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ, ΚΟΛΙΝΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥ, ΠΟΖΑΡΟΚΟΥΛΟΥΜΑ Κ.Α)ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ "Η ΚΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΠΑΝΤΟΥ...

      Διαγραφή
    3. Η εκφραση της γνωμης του καθενα τωρα θεωρειται κ κλαψα; μαθε να ξεχωριζεις αρχικα τη γνωμη του καθενα απο τη κλαψα και μετα μπορουμε να το συζητησουμε. το γεγονος οτι ο δημαρχος δινει προτεραιοτητα στο Λουτρακι για οποιους λογους δινει σημαινει οτι τα υπολοιπα χωρια θα ειναι στην αφανεια επειδη δεν εχουν τουρισμο; και τα εσοδα που προκυπτουν παλι εκει δαπαναουνται κ το ξερεις καλε μου ανθρωπε!οσο για τις λακκουβες που εχετε συντομα θα σας τις κλεισουν ολες κ το ξερετε ας μη κρυβομαστε. σε αντιθεση με αλλα χωρια που πηγαν ειδαν τις ζημιες και εμειναν στο ειδαν! και κατι τελευταιο,το προβλημα δεν ειναι το Λουτρακι ως χωριο,αλλα οτι υπαρχουν κ αλλα χωρια στα οποια κατοικουν επισης ανθρωποι και ως συνανθρωποι καλο ειναι να υπολογιζουμε και χωρια τα οποια δεν φερουν εσιδα στον δημο οσο το καθε Λουτρακι εκει εξω!

      Διαγραφή
  2. Για όλα αυτά και για άλλα τόσα ουσιαστικά που εχεις κάνει θα είσαι Δήμαρχος κ την επόμενη φορά. Έχεις κάνει λάθη, όπως έχουν κάνει όλοι. Ουδείς τέλειος. Όμως είσαι με διάφορα ο καλύτερος Δήμαρχος των τελευταίων δεκαετιών. Μπορείς να κάνεις την διαφορά κ την έχεις κάνει ήδη. Δεν ήμουν οπαδός σου, έγινα όταν με έπεισες με τα έργα σου. Συνέχισε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙ Η Κ.ΤΖΑΚΡΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παντου παρων η μεταγραφησα, ο αλλος χαθηκε.

      Διαγραφή
  4. Και το Λουτράκι είναι στο έλεος και παρατημένο!
    Δε πρέπει να παραμελούμε τα υπόλοιπα χωριά, αλλά το Λουτράκι έχει ξεκάθαρα προτεραιότητα.
    Είναι παράλογο να εξηγούμε τους λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον δήμαρχο,στα έργα και στις πράξεις του. Ένα μόνο παράπονο:
    Καποιους τους θεωρούσε κ
    πρόσφατα ανεπιθύμητους και ξαφνικά βγαίνει μαζί τους "σέλφι"!
    Γρήγορα "ξεχνάμε"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε με το προπαγανδιστικό αυτό σαιτ;αφού και να γράψεις κάτι αυτό δεν το περνάει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News