Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Σε αργία ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και η Δημοτική Σύμβουλος Έφη Ταμβίσκου

Χρέη δημάρχου για αυτό το χρονικό διάστημα αναλαμβάνει η κ. Μαρούλα Βλάχου - Κατσάρα

Σε αργία τίθεται για το χρονικό διάστημα του ενός μήνα, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου. Η υπόθεση μας μεταφέρει 6 χρόνια πριν, όταν ο Δήμαρχος αρνήθηκε να κλείσει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά τις τρεις κλήσεις που είχε κόψει η Αστυνομία για την υψηλή μουσική.

Ο κ. Γιάννου σε δηλώσεις του στην Πέλλα News ανέφερε ότι «οι Δήμαρχοι πρέπει να είναι υπέρ στο να ανοίγουν καταστήματα και να δημιουργείται απασχόληση και θέσεις εργασίας, όχι να κλείνουν καταστήματα και να προκαλούν δύσμορφα φαινόμενα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο ακόμη και σήμερα, αν καλούμουν να κλείσω ένα κατάστημα δεν θα το έκανα κι ας με τιμωρούσαν πάλι για ένα μήνα. Προτιμώ την προσωπική μου τιμωρία, παρά την ανεργία και την μιζέρια».

Μαζί με τον Δήμαρχο τέθηκε σε αργία για τον ίδιο λόγο και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Έφη Ταμβίσκου, που ήταν εντεταλμένη Σύμβουλος. Η ίδια σχολιάζοντας την απόφαση ανέφερε ότι «θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί αποκλειστικά ο Δήμαρχος, λόγω θέσεως και αποκλειστικών αρμοδιοτήτων του θέματος αυτού».

Χρέη δημάρχου για αυτό το χρονικό διάστημα αναλαμβάνει η κ. Μαρούλα Βλάχου - Κατσάρα.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΜΗ ΜΑΣΑΣ. Η ΑΛΛΗ Η ΦΥΓΟΠΟΝΗ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΕ;;; ΜΟΝΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ;;; ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΧΙ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάκη είσαι καλός άνθρωπος αλλά συγχέεις δυο διαφορετικά πράγματα. Άλλο η ανεργία και άλλο η εφαρμογή του νόμου. Ο νόμος εδώ δεν σου επιτρέπει να κάνεις κοινωνική πολιτική σε βάρος του,αλλά θέλει την ψυχρή εφαρμογή του. Νομικούς έχεις δίπλα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοινώς, αυτοί που ενοχλούνται δεν έχουν δικαιώματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News