Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Νεκρή σε τροχαίο στη Χαλκιδική 27χρονη από τον Εξαπλάτανο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη είχε καταγωγή από τον Εξαπλάτανο

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος τα ξημερώματα της Κυριακής στη Χαλκιδική.

Μία νεκρή και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο 15ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Νέων Μουδανιών – Σιθωνίας στην περιοχή της Γερακινής στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος άνδρας εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση κολόνας φωτισμού.

Χρειάστηκε η επέμβαση τριών πυροσβεστών προκειμένου να απεγκλωβίσουν από το όχημα τον οδηγό τραυματισμένο και τη συνοδηγό του, ηλικίας 27 ετών νεκρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη είχε καταγωγή από τον Εξαπλάτανο.

1 σχόλιο:

  1. Λυπηρό πολύ τόσο νεα κοπέλα ελαφρύ να είναι το χώμα της κουράγιο και δύναμη να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News